Kjolene mine skal til India👗

I gÄr hadde Tove, Inger Grete og jeg jentekveld. Anledningen var at Inger Grete skulle til India i slutten av neste mÄned. Hun var pÄ utkikk etter kjoler hun kunne lÄne. Da er det alltid lurt Ä henvende seg til en kjoledame. Tove var med som jury og motefotograf i utplukingen av kjoler.

NÄr vi fÞrst er i sammen handler det ikke bare om kjoler. Nei, da stÄr mange tema pÄ plakaten. Urett mot stigmatiserte grupper som faller utenfor. Hjelpeapparatet, senskader, karriereveiledning, overgrep av alle slag, bÞker, historier, latter og enda mer latter. Det ble ogsÄ tid for prÞving av kjoler. Min mor brukte Ä si at alt kler den smukke og det stemmer i alle fall med Inger Grete. Den dama er vakker bÄde utenpÄ og inni.

Litt bobler til maten er alltid godt.

Fotografen og jurymedlemmet gjorde en strĂ„lende jobb. De fleste kjolene som var tatt frem fikk bli med pĂ„ tur. Tove og jeg gleder oss til referatet og bildene. Det var heller ikke mulig Ă„ se i mitt sommerkjoleskap at noen av kjolene var dratt pĂ„ ferieđŸ€—

En riktig god tirsdag þnskes deg og dine🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s