Rakettforskeren har bursdag🥂

I dag fyller verdens beste Kristoffer 31 år. Det er jo helt utrolig gøy å ha tre voksne sønner. Han var den første og den minste babyen min, å tenke seg til at det er 31 år siden. Det var jo er helt annet liv. Det har ikke vært mye bry med deg, annet enn når det kommer til rydding og rengjøring. Da er det som du feider ut, du ser det bare ikke, for du har hodet langt oppe blant stjernene. For deg er ikke himmenen noen grense, du har hodet langt ute i verdensrommet. Og du sier det selv, the sky is not the limit. For deg finnes det ingen grenser. Kan du tenke det, kan du også gjøre det. Lilandsklanen feiret deg før pappa dro ut i Nordsjøen. Vi gjorde det i ut og spis uka. Du fikk gavene dine da. I går var jeg innom Nille og da fant jeg dette, som det sto navnet ditt på.

Det ble med hjem❤️ Selvfølgelig må du ha disse. Jeg kjøpte de siste to.

Jeg holder på med en storopprydning i huset og fant disse i går.

De er fra bachelorstudiet ditt i kulturstudier. Du har reist mye og du reiser stadig. Og du reiser gjerne alene. I am not å tourist, pleier du å si. I am a traveler. Du er en verdensborger som snakker engelsk, norsk og spansk flytende. Du klarer deg mer enn brukbart på tysk også, som du hadde i tre år på videregående. I tillegg tok du spansk de to siste årene på katta. Der holdt du også norrønforelesninget for en gjeng i fritimene ,og nynorsk ble ditt hovedmål. Du tok også et år med spansk på UIA, bare for å få papirene på det. Til jul ga jeg deg et hefte med nordsamisk gramatikk. Det er en gave etter din smak.

Jeg håper du får en super dag med dine kjære. Og så gleder pappa og jeg oss til å passe lille My til helga.

Gratulerer med dagen og stor klem. Jeg er superglad i deg❤️

Til dere andre vil jeg si, ha en super dag dere også🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s