En vinterferie på hell.

Denne vinterferien har Jhonny og jeg tilbragt mye tid sammen. Robert har vært på UIA og jobbet med gruppa si på prosjektoppgaven. Det er en omfattende oppgave, så de har jobbet lange dager. I mens har Jhonny og jeg kost oss. Vi har laget mye god mat. Og Robert har fått med seg hjem litt middag hver dag. Vi har laget grøt, pølsemiddag og kjøttkaker blant annet.

Vi har hatt litt av hvert av vær, både sol og regn. Vi har hatt varmegrader og våren er definitivt på vei. Pollenvarslingen er godt i gang.

Jhonny har spilt mindcraft og slappet godt av. Han har laget egg og bacon og kakao. Basic ting som en niåring bør kunne. Han skal ikke sulte foran matboksen. Jeg har stått opp tidlig og jobbet med egne prosjekter før han er kommet. Vi har vært på tur også. Til Langenes for litt shopping.

Vi har også kjøpt oss blader👍

Litt ulik lektyre, men begge to var fornøyde. Nå tar Roberts gruppe litt fri, før de møtes på mandag for å gjøre ferdig oppgaven. Litt jobbing blir det i helga når ungene er lagt. I dag skal de hente Pandora tidlig, hun har vinterferiert hos gome, på Tveit. Da skal de på kino, og så McDonalds. Det blir en drømmedag. I morgen møtes vi på cafeen før de drar til den blå planeten og koser seg. I dag har jeg lagt bort mine prosjekter. Jeg må ha pause. I dag skal huset få litt sårt tiltrengt pleie. I helga skal jeg lese. Det har ikke blitt mye av det i den senere tid. Ei bok har jeg fått lest ut.

Boken er basert på en sann historie om varsling og gjengjeldelse i Olsopolitiet. Hele historien blir ikke ferdig i første bind. Det er bare å følge med for det kommer flere bøker👍

En riktig fin fredag ønskes deg. Nyt våren om den er kommet til deg🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s