Eksamensmodus📚🖌✏️

Veldig mange har vinterferie nå. For noen få er det helt annerledes. De er i eksamensmodus denne uken. Det gjelder for Robert, som nå er i gang med sjarmøretappen på sosionomstudiet. Han begynner i dag på en ti dagers hjemmeeksamen for grupper. Det vi kalte for prosjektoppgaven da jeg avsluttet mitt sosionomstudie i 2007. Etter dette gjenstår bare bacheloroppgaven som skal leveres i slutten av mai. Jeg har jobbet på spreng med egne prosjekter fra nyttår til nå. Slik at jeg kan stille opp for den lille familien, så pappa kommer i mål. Pandora er hos gome på Tveit, og blir der noen dager. Jhonny kommer til meg. Og jeg er klar som bare den.

Nå gjelder det å få pappa i mål, så vi kan begynne å puste igjen. Veien har vært full av hindringer, utenfra. Heldigvis har min sønn klart å stå i både den ene og den andre stormen, mens han er i ferd med å fullføre sitt viktige løp. Når utdannelsen er i boks kommer jobben av seg selv, tenker vi. Mer kompetent nyutdannet sosionom skal man lete lenge etter. Snart 30 år med seksten års erfaring med skole, hjelpeapparat og store utfordringer i livet, er han klar for å hjelpe andre. For å hjelpe andre må du først hjelpe deg selv. Det er nettopp det han har gjort. Han har gjort en bragd. Mens han svetter over eksamen denne uken, skal Jhonny og jeg bare kose oss. Jeg gleder meg❤️

En riktig fin dag ønskes deg, fra et Sørland som bader i tåke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s