Vinterferie👍

Da var den her, skikkelig etterlengtet, vinterferien. Ferier er alle mobbeutsatte familers drøm og hvilested. Da skolen var slutt i går kjente jeg at skuldrene senket seg. Nå kan vi slappe av ei drøy uke. Det kan ikke bli bedre enn det for øyeblikket. Å være i stadig alarmberedskap er utrolig slitsomt. Det vet bare de som har prøvd. Nå kan vi slappe av og hvile en liten stund.

Jeg fikk Jhonny på overnatting i går. Vi koste oss begge to, helt til han fikk plutselig vondt i magen. Så sa han : jeg tror jeg må spy. Så spøy han utover kjøkkengulv, oppvaskmaskin og kjøkkeninnredning. Før han løp ut i gangen, der spøy han over hele gulvet, vegger, teppe og dører. Før han kom seg i sikkerhet på den lille doen. Hvor han spøy over gulvet, ovnen og doen. Stakkars unge både tenkte og sa jeg. Noe av det verste jeg vet er å spy. Da var det bare å brette opp armer og finne frem tørkerull i første omgang. To ruller gikk med og en søppelpose for ut døra. Det samme gjorde matta i gangen. Så var det frem med kluter, vann og såpe. Jeg vasket vegger, dører, gulv, kjøkkeninredning og oppvaskmaskin. Guttungen ble på badet til det var gjort. Han kom ut i fin form. Mens han fortsatte på i- paden vaska jeg ned det lille toalettet.

Vi ble enige om at han skulle holde seg unna mat frem til frokosten i dag, for da regnet vi med det hadde gått over, slik det bruker å gjøre. Jeg har tatt ei runde med grønnsåpevask alle steder, nå på morrakvisten. Sånn for sikkerhets skyld. Så håper jeg at jeg unngår smitte, selv om jeg formelig bada i spy i går. Guttungen sover enda, men jeg regner med at han er klar for en runde med taco når han våkner litt senere.

En riktig god lørdag og god vinterferie ønskes deg fra Lilandsresidensen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s