Hustegningene er ferdige🌞

I går kom hustegninger, med forslag til plassering på tomta, på mail. Vi er veldig fornøyd med tegningene. Per Svein har bare et par punkter han vil rette opp i. Det er jo innafor og bør gjøres nå. Det skal jo ikke bare være fint, det skal være praktisk også.

Det blir stort, men vi trenger jo plass til familie og venner også. Sist vi bygde, for over 30 år siden, hadde vi helt andre behov enn vi har i dag. Sist vi bygde og flyttet inn her på Åros, hadde vi en ettåring, og en gutt på vei. Huset ble tegnet for små barn og etterhvert tenåringsbarn. Vi tenkte ikke lenger enn det den gangen. Vi har tre etasjer i det huset vi nå bor. Det var perfekt da vi bygde det, nå er det en etasje for mye. Vi kan heller ikke bo bare på en flate, og dermed er ikke dette huset egnet til å bli gammel i. Vi har en fantastisk utsikt fra dette huset. Vi ser fra Flekkerøya til Ny- Hellesund. Huset har tjent oss vel i over tredve år, men nå skal andre få overta det å gjøre det til sitt.

Bildene er som seg hør og bør litt sånn på kryss og tvers.

Vi skal ha ut en landmåler når Per Svein kommer hjem fra havet. Og så blir det nye møter om materialvalg og andre valg, før pris på huset settes. Vi gleder oss til å bygge her.

En riktig god torsdag ønskes deg og dine🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s