We are family❤️

I går benyttet vi anledningen til å samle barn, svigerbarn og barnebarn på restaurant. Vi pleier å gjøre det når Spis ute uken går av stabelen i K-byen hvert år. I år kunne alle. Vi hadde bestemt oss for å feire Kristoffers bursdag på forskudd i samme slengen. Per Svein er ute i Nordsjøen på selve dagen, 24 februar. Da blir eldstemann 31 år.

Vi hadde med gaver, selvfølgelig. Noe var helt nytt og noe var kjøpt på gjenbruk. Hovedgaven hadde han selv vært med å spleise på. Kristoffer er en språknerd av de sjeldne, som på videregående gikk over til nynorsk som hovedmål, og har fortsatt med det. Biblioteket i Søgne solgte ut magasiner for en krone stykk forleden og der var jeg. Da jeg fant en bunke med disse ,kjøpte jeg alle.

Han ble både overrasket og glad, mens lillebroren, økonomen, rynket på nesen. Han deler ikke brorens interesse for språk i alle fasonger.

På menyen sto dette:

Vi bestilte åtte av disse, en veggiburger og en pommes frites til Amilia. Hun er småspist. Vi fikk oppdatert oss på hverandres gjøren og laden og vi koste oss. Jeg satt mellom mine to svigerdøtre, som jeg er veldig glad i. De får frem det beste i mine sønner. Synne og Amilia kom litt etter de andre da de var på shopping for å handle klær til Amilia. Synne gjør en fantastisk jobb med Amilia og Amila er heldig som har Synne i livet sitt. Det sa jeg til henne i går og hun ble så glad for å høre det. Vi må bli flinkere til å bruke bestemors lov for den virker. I en verden hvor altfor mange barn opplever å være til bry eller i veien for sine steforeldre er det viktig å heie frem de som evner å sette barna først. Jeg sier det ofte til folk at om man treffer en ny partner som ikke forstår det, og som er sjalu på barnet eller fortiden din: løp, å se deg aldri tilbake. Det er ingen konkurranse det her. Det er nok kjærlighet til alle. Man må være raus for da får man tifold igjen.

Jeg sa til Robert at jeg begynte å bli klar for at han fant seg ei normal, snill og raus dame nå. Robert har vært singel i over fire år, til vår store glede. Du må finne deg selv før du kan finne en god partner. Robert er vel sånn omtrent der nå, men har ingen hast. Hun må selvfølgelig forstå at barna kommer først, men bra damer, verdt å satse på,gjør det❤️

Vi hadde en stjernestund i byen i går. Vi snakket om hus, leilighet, bygging, oppussing og mye mer, siden vi alle er i etableringsfasen. Vi gamle for andre gang. Dessert ble det også, sjokoladepanacotta. Det smakte himmelsk alt sammen. Så avtalte vi at neste familiesamling blir hos oss når Per Svein kommer hjem. Vi har ei stor familieribbe i fryseren og nok av vegetarmat. Jeg kan leve lenge på den stjernestunden vi hadde i går. Team Liland har en tanke bak. Vi vil bygge en solid famile med tanke på at den dagen vi ikke kan hjelpe våre sønner mer, da kan de hjelpe hverandre. Solide familer er gode å ha😍

En riktig god lørdag ønskes deg og dine🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s