På an igjen💦💦

Da er vi klare for ei ny uke her i Lilandsresidensen. Oppgavene står i kø, så det er bare å brette opp armene. Sjelden har det vært så godt med helg som det var denne gangen. Etter møtet med skolen fredag tok bestefar med seg Jhonny fra skolen. Etter fire dager med vold i skolen var det på høy tid å finne på noe annet. Jhonny ble med bestefar og onkel Daniel for å hente en salong/ sofa på Flekkerøya. Det er mye fint å få gratis om man bare er villig til og har mulighet til å hente det. Det tok sin tid å få hentet den nye og levert den gamle på fyllinga på dårlig sørlandsk vinterføre.

For kvelden hadde Per Svein og jeg lagt planer for lengst. Turen gikk med buss til byen for å spise middag og vi hadde lyst på sushi.

Så da ble det nettopp det før vi dro videre til Kilden for å høre på de lillos.

Det ble en super opplevelse for begge.

Lørdag var det som vanlig samling på Frk.Lyng og Tove og jeg labbet opp.

Før vi dro fikk jeg mail fra Norsk tur om et elvecruise i Venezia og omegn. Det kom sammen med andre forslag til reiser i et nyhetsbrev. Tove og jeg var på skrivekurs i Venezia i 2016, og da visste jeg at jeg måtte komme tilbake dit og utforske litt mer. Jeg har noen penger igjen på konto etter min reiseglade mamma, og disse pengene skal bare brukes på gode opplevelser eller noe helt spesielt. Jeg inviterte derfor han jeg bor med oå tur ,og han var ikke vond å be. Før vi hadde rukket å få tenkt oss om hadde vi bestilt tur. Æ sier det bare, æ digger sånne impulshandlinger som fører til fantastiske opplevelser.

Da vi hadde kost oss lenge og vel på Frk. Lyng dro vi hjem og tok livet med ro etter litt loftsvask og snømåking. Til kvelds ble det Inger Gretes lune kyllingsalat som er blitt en slager i heimen.

Fabelaktig, og det var rester igjen til lunsj på søndag.

Søndag var det strålende vær. Vi gikk tur til Langenes, spiste lunsj da vi kom hjem og sovna på sofaen. Vi fikk bestilt bilder hos foto Knudsen. Det gjør vi to ganger i året, så plukker vi ut de bildene vi vil ha i vårt rikholdige arkiv. Deretter setter mor dem inn i album og lager historier vi kan ta frem å glede oss over. Vi lagde pinnekjøtt til middag,og da Poden var innom ble svært begeistret da vi sa han kunne få restene med hjem. Han var innom og lånte bilen for å hente ei gratis spisestue på nett. Gjenbruk er fantastisk. Vi fikk også bestilt flybilletter til Gran Canaria i går, fra Oslo. Vi har fått tildelt leilighet gjennom jobben til Per Svein i april. Vi reiser østover dagen før og sover hos Karianne og Ronny. Vi gleder oss. Mens gubben var i gang bestilte han en liten leiebil på GC og en til turen i Kroatia. Nå kan vi bare glede oss til mange spenstige friminutt dette året også🤗

Jammen meg var den nye veien til Zimmermann kommet på plass også. Det gledes👏👏

En riktig god mandag og ukestart😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s