Når drømmehuset manifesteres på papir🏠

I går var vi på tegnekontoret hos Hilde på Hellvik hus. Vi fikk de første skissene dagen før etter å ha snakket med henne og gitt henne en ønskeliste å jobbe etter. Det utvendige med vinduer og detaljer er ikke på plass enda, men vi kom langt i går på det innvendige.

Hovedetasjen blir sånn omtrent som dette. En dobbel garasje med et lite verksted som sto på ønskelista til min mann. På min ønskeliste sto behandlingsrom/ skrivestue med gang og toalett med egen inngang. Da må jeg ut av huset for å gå på jobb. Vi ønsket oss kjøkken og stue med åpen løsning og plass til et spisebord som kan forlenges så vi kan dekke til 22 personer. Vi ville ha en glassveranda med utgang fra soverom og stue. Hun har tegnet en soveromsløsning som vi falt pladask for. Bad, garderobe og soverom helt privat. Et lite gjestetoalett for besøkende er også på plass.

Nede er det tegnet inn en leilighet med to soverom. I boligdelen er det tegnet inn en gjestefløy med to soverom, bibliotek, bad, vaskerom og bod med utgang ut. Vi har også en del andre planer for tomta som må tegnes inn til søknaden, men det begynner å ligne noe nå❤️ Hun skal nå ferdigstille noen andre prosjekter før hun kommer tilbake til oss om en måneds tid. Vi kan uansett ikke få kommet i gang før den nye veien inn til Zimmermann er klappet og klar. Vi får til og med en vennebenk på garasjen så naboer og venner kan komme å drikke litt kaffe og te og få en skravlestumd der😍

Jeg ønsker deg en super dag😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s