Vintervakkert❄️🌞

Kong vinter ser ut til å ha kommet til Palmekysten for å bli her en stund. I går kom sola også og da ble det en vakker dag her sør. Jeg hadde så mye på tapetet i går at jeg måtte nøye meg med å se på det vakre været gjennom vinduer.

I går kom de første skissene fra arkitekten og vi forsto at hun hadde oppfattet essensen av vår husdrøm. Den er langt fra A4. Jeg kommer tilbake til dette i morgendagens blogg. Vi skal i møte med henne senere i dag. Per Svein sendte følgende melding til henne i går. Den soveromsløsningen du skisserte er i verdensklasse. 👍

Broder Ole var innom med et lass arvetøy til Jhonny og Pandora. Nevø Ole og niese Mia hadde ryddet i vinterutstyret sitt. Noe kjent som de hadde arvet etter Daniel dukket også opp. Det er fint med litt resirkulering innad i storfamilien. Robert var strålende fornøyd for nå har ungene alt de trenger for å komme seg gjennom vinteren. Med dette og lørdagens handel på bruktmarkeder har de nå både klær og skiutstyr til å kose seg i snø og kulde.

Jeg vil ønske deg og dine en super tirsdag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s