Ukeslutt 😍

Det har vært ei travel uke i Lilandsresidensen. Jeg jobber med flere spennende prosjekter på en gang og lager orden og system der nå. Per Svein har vært travelt opptatt med å hjelpe Daniel å ferdigstille kjøkkenet, og har i tilegg fått med seg planmøte i kommunen og et styremøte i Lions.

Dette er kjøkkenet på ranchen før oppussing. Etter å ha malt vegger og kjøkkeninnredning, byttet ut kjøkkenbenk og vask, satt inn nye brukte hvitevarer og satt opp veggplater mellom benk og overskapene ble dette resultatet.

Nå er det blitt skikkelig fint hos studentene på ranchen på Lunde. Nå blir det pause i oppussingsprosjekter før sommeren, og neste prosjekt som er stua.

Vi har fått bestilt tur til Kroatia denne uken. I fjor fikk vi tilbud om å låne en leilighet der og det har vi takket ja til. I mai/ juni går turen dit og vi ser frem mot det. Sist Per Svein var hjemme bestilte vi flybilletter til Evenes for å besøke slekta i Narvik i sommer. Planleggingen er godt i gang og vi gleder oss.

Tirsdag kom snøen til Palmkysten. Den var ikke bestilt, men kom likevel. Vi hadde Robert og ungene på fersk torsk samme dag. Per Svein var ute og hentet torsk hos Per Ove samme dag. Det smakte nydelig.

Samme dag kom resultatet fra mammografien på digipost. Alt vel😊

Onsdag besøkte vi Synne, Kristoffer og Amilia etter å ha vært på kino. Vi hadde blant annet med ei snøskuffe Per Svein hadde kjøpt til røverpris. Den kommer godt med nå som snøen laver ned og de bor på gateplan. Lille My hadde mistet to tenner siden sist og kunne ikke lenger plystre utover, men innover kunne hun.

Hun ble kjempefornøyd for bestefar hadde kjøpt gympose med unicorn og navnet hennes på❤️

Tove meldte torsdag at hun hadde testet ut oppskriften på laks i folie som jeg delte i bloggen tidligere i uken. Hun pleier ikke like fiskemiddager hun selv har laget, hun ville heller få det servert. Denne retten derimot hadde hun nydt selv om det var hun som hadde laget den. Den er enkel å lage, skikkelig digg og avhengighetsskapende.

Jeg har meldt meg på kurs med RVTS i oktober.

Det gleder jeg meg veldig til. Det beste er at Karianne også har meldt seg på. Hun kommer ned og bor hos meg da, og det blir så stas❤️

RVTS er ledende innenfor traumefeltet og varme tilhengere av kjærlighetsmedisin. Jeg kommer tilbake med et blogginnlegg om dem neste uke.

I går begynte sneen å lave ned her sør. Vi gikk i hi. Etterhvert begynte det å regne også, en helt typisk sørlandsk vinter. Vi så på film og fyrte i peisen. Først så vi :Mitt store fete greske bryllup, og fikk oss en god latter. Deretter så vi Kongens nei. Jeg har lest boken og tapet filmen da den gikk på NRK forleden. En veldig bra bok og en veldig god film om starten på invasjonen av Norge i 1939.

Daniel og Benedicte stakk innom på kaffe og te og litt kaker. I går kveld hev vi oss på rakfisk igjen. Denne gangen en lagret variant og det var knallgodt. Det blir ikke siste gang for å si det sånn😊

Jeg våknet til dette været her:

En fin lørdag ønskes dere alle😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s