Smaken av Toscana🌞

I går tok vi fri fra alt og gikk en tur på kino. Det gjør vi alt for sjelden vi to. Siden vi begge digger Italia var det lett å velge den italiensk/brasilianske filmen: Smaken av Toscana. Filmen ble satt opp på fredag og jeg hadde lest en super anbefaling i et blad. Her er handlingen i hovedtrekk.

Filmen var aldeles nydelig både i bilder og som skuespillerkunst. Filmen starter i vakre Roma og forflytter seg til det vakre toskanske landskapet og inn på vakre toskanske torg. For er kokkehjerte er det lett å leve seg inn i matgleden til de to hovedpersonene og det kjennes nesten ut som både lukten og smaken kom ut av filmen. Her var det matglede av ypperste merke. Filmen gledet også mitt sosionomhjerte. Det vennskapet som etterhvert utvikler seg mellom de to svært så forskjellige hovedpersonene er ikke mindre enn rørende og jeg kjenner det langt inn i hjerterota enda. For en hjertevarm film❤️ De to utviklet også et mantra sammen som de kalte: Full power, ikke så ulikt mitt :Kjør på. Og så må vi ikke glemme det italienske språket som klinger så vakkert som den vakreste melodi. Da siste setning var sagt satt jeg igjen myk om hjertet og med en tåre i øyekroken. Kjæresten var også fornøyd. Dette var skikkelig goodfeel ( Tove kaller feelgood for det) sa han, og det var det for meg og.

Vil du se en hjertevarm film med mening, ja da stikker du en tur på kino nå og får med deg denne hjertevarmende perlen av en film❤️

En riktig fin torsdag ønskes deg fra et hvitkledt sørland❄️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s