Det var den helga❤️

Da var enda ei helg over og vi har fått med oss mye fint denne helgen, og i et behagelig tempo. Fredag ettermiddag hentet vi Jhonny som kom på overnatting, og selvfølgelig sto taco på menyen❤️

Lørdag labba Tove og jeg frem og tilbake til Tangvall og Frk. Lyng, der vi traff resten av gjengen rundt to stappfulle bord. Vel hjemme fikk Per Svein og jeg orden på huset og slappet godt av før pinnekjøttlag med gode venner.

I går gikk vi tur til Høllen via strandstien på Åros. Det er vakkert ved Palmekysten også om vinteren❄️

Vel hjemme fikk jeg orden på arkivet og Soga om Søgne, og for en utrolig historie det ble når alt ble satt sammen i kronologisk rekkefølge.

Dette var førbilde, etterbilde kommer ved en senere anledning.

Daniel og Benedicte dukket opp før vi skulle til å lage middag, så vi inviterte dem på mat som de glade og fornøyde takket ja til. Benedicte fikk gå i frysren å velge seg noe vegetarmat. Hun valgte schnitzel og vi andre hadde svinefilet. Det smakte kjempegodt og de unge fikk restene med hjem som take away. Med jobb og studier er det kjekt å få noe take away laget fra bunnen av med seg hjem.

Etter at de var gått stakk broder Ole innom på kaffe. Denne helga har vært helt perfekt og jeg er klar for ei ny blank uke.

En nydelig mandag æ ønskes dæ🌕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s