En politisk halvtime som varte litt lenger😊

I går var det tid for en kopp te og litt kjas hos Inger Grete. Jeg tenkte det ville ta en liten time eller så, men æ burde jo ha kjent oss bere enn det😂😂. Gårsdagens tur gikk til Tangvall for der hadde jeg noen ærend og da synes jeg det er fint å slå flere fluer i en smekk. Da jeg kom hadde Inger Grete i kjent stil disket opp med god mat, og svigermors hjemmbakte brød. Æ sier det bare, hvem kan motstå noe sånt? Ståle var der også og samtalen kom jo som vanlig inn på politikk og da i særdeles Søgnepolitikk. Og da fløy jo tiden bare av sted. Den ene timen ble til to og nesten tre. Tiden flyr i hyggelig selskap med mennesker som brenner for det samme som en selv gjør. Ståle tok seg en tur ut på tur og kom tilbake igjen nesten med en gang. Da han sa han hadde vært borte i 55 minutter var vi sikker på at han bare kødda med oss.

Mobilen var lagt bort og vi hadde ingen peiling på tid og sted der vi snakket om råd og veiledning, mobbing og andre overgrep og senskader og traumer. Vi fikk også dykket litt dypt i hverandres liv og det er alltid givende. På denne måten blir vi enda mer kjent og enda mer knyttet til hverandre. Kommunikasjon er en vidunderlig ting når den fungerer, og Inger Grete og jeg snakker på inn og utpust. Hun er blitt en viktig person i livet mitt og det er jeg utrolig takknemlig for. Det er som å ha fått enda en sjelevenn i voksen alder. Venner er jo en av de vakreste gavene livet gir oss. Da jeg endelig fikk rykket meg løs ( jeg kunne sikkert sittet der fremdeles,for vi har mer enn nok å snakke om) skjønte vi at timene hadde flydd. Inger Grete tolket det slik at vi så hverandre for sjelden og det er jeg enig i. Det var deilig å labbe hjem i finværet med påfyll i sjela fra to hjertegode engasjerte mennesker som jeg er blitt veldig glad i. Jeg unner alle gode mennesker i sitt liv😍

En riktig god tirsdag ønskes deg❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s