Ny uke😊

Da er jeg klar for en ny uke. Jeg har startet det nye året med å gå i hi og jobbe med egne prosjekter. Det har vært deilig og jeg har fått orden på store deler av mitt arkivirvar. Jeg har også kastet en del og mer skal det bli i løpet av året. Det er mye som må gjøres før vi flytter fra dette huset. Vi hadde jo opprinnelig tenkt og trodd , da vi kjøpte området på Langenes, at vi senest skulle være inne til jul i 2009. Vi er nok ikke inne til julen 2019 heller. I 2020 derimot da er vi i alle fall inne. Før det skal mye gjøres her, huset skal klargjøres for salg, og det skal ryddes, sorteres og pakkes. 30 år i dette huset betyr at det er mye som må gjennomgås og tas tak i. Selv om vi har vært usedvanlig flinke til å kaste og gi bort de siste årene. Vi har ikke kjøpt nye møbler de siste årene, for vi har villet vente til vi flytter. Jeg har full oversikt over hva som skal være med av møbler, og hva som går til ungene om de ønsker det, eller videre på gjenvinningen.

Jeg har laget en liste over hva vi trenger av nye møbler. Den er ikke så alvorlig lang for huset skal ikke overmøbleres. Det skal imidlertid bli gjestfritt, å ha plass til mange besøkende, både familie og venner. Det kommer jeg tilbake til. Snart skal jeg gå i gang med å pakke ned bøker. Jeg har et rikelig utvalg i tre etasjer. Disse skal gjennomgås for å se hvem jeg skal beholde og hvem som ikke får bli med videre. De fleste blir med og de andre skal gis bort. De som blir med videre kommer til å få plass i vårt mye bibliotek📚

Jeg har som sagt vært eremitt og huleboer siden nyttår og det har vært helt fantastisk. De eneste gangene jeg har vært utenfor hulen er min daglige tur og to lørdagsbesøk på Frk.Lyng. Selv om jeg bedriver en huleboertilværelse har folk som vil ha tak i meg fått tak i meg. Skoler og studier er i gang for barnebarn, barn og svigerbarn. Daniel fikk den siste karakteren forrige uke, en A i finansregnsksap 2 . Han fikk to A og to B dette semesteret også, og får godt betalt for å nedlegge solid arbeid i studiene. Ingenting er bedre enn når barna når de målene de har satt seg.

Jeg fikk tilsammen syv mobberelaterte henvendelser forrige uke og spennet er stort. Skoleåret og året er helt klart i full gang der ute utenfor min hule. Det har handlet om dokumentforfalsk og planting av feilaktige opplysninger i mapper, og noen tar tak og kjører sak på det. Og det er bra for dette skjer langt oftere enn vi liker å tro. Jeg pleier å si at voksne ofte går over lik for å beskytte seg selv og andre voksne i mobbesaker. Dette går på bekostning av barna og deres familer. Kreti og pleti deler ut diagnoser på barn og foreldre og legger det i mapper. Hadde jeg ikke sett dette selv i så mange saker hadde jeg ikke trodd det. Nå er det ikke lenger noe som sjokkerer meg. Jeg vet at absolutt alt er mulig i disse sakene. Jeg har hatt henvendelser om mobbesaker som pågår nå, om senskader og om rettslige prosesser. Jeg lærer noe nytt hver eneste dag og vet at en skal høre mye rart før ørene detter av. Mine henger fortsatt på, utrolig nok og heldigvis.

Jeg har fått lest ut årets første bok, en skikkelig feelgood for de som trenger det. Jeg trengte det og koste meg med hver eneste side. Anbefales👍

Denne gangen gikk turen til det skotske høyland og Granada i Andalucia blant annet. Det er gøy å reise både i bøker og i virkelighetens verden. Av og til må en jo også være hjemme, men da kan en reise i bøker.

I dag skal jeg bryte huleboertilværelsen litt før jeg går tilbake til mitt skriveprosjekt. Dagens labbetur går til Tangvall og da skal jeg poppe innom Inger Grete på te. Hun sitter der i mastertåka, med masteroppgaven og kan trenge en liten pause og noen heiarop fra en som selv har vært der🌞

En nydelig mandag og god start på uken ønskes deg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s