Orden på stålulla💇

I går var det klart for årets første frisørbesøk. Det var på høy tid siden det var fire måneder siden forrige besøk. Håret var for å si det pent, ute av lag og veldig, veldig tørt og det kjentes ut som å ta i stålull. Jeg labba ut til Langenes mellom to skriveøkter. Jeg må ha verdens fineste vei til frisøren.

Da jeg kom inn var Henriette klar og det var bare å sette i gang. Vi startet med en hårkur, en skikkelig hestekur og da vi først var i gang ble det også hodebunnskur, hodebunnsmassasje og massasje for kroppen i massasjestolen. Det er vel hva man kan kalle det reneste kinderegget. Henriette både så og kjente på stålullen før hun ga meg en real klipp. Glad og fornøyd og en god del stålull lettere tok jeg fatt på hjemturen😊

En riktig god tirsdag til dere som leser❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s