Labbings te Langenes🌞

Det fine været fortsetter inn i det nye året og de vakreste soloppganger viser seg rett utenfor stuevinduet mitt. I går gikk turen til Langenes mellom to skriveøkter. Og i går hadde jeg selskap av Tove på veien.

Jeg måtte bare ta noen bilder på vei ut mot Annas rom, som var målet for turen. Gradestokken viste -3,6 hos meg og -5 for Tove. Hun bor noen meter lenger inn i landet enn meg😂😂

Dette er et av mine yndlingsmotiver. Det forandrer seg fra dag til dag, i storm og stille. I går lå det en hinne av is på Kvernhusvannet. Det er bare å kle seg godt med ull innerst så blir turen den reneste fornøyelse.

Turen gikk innom Annas Rom hvor vi kjøpte litt julepynt til 50%. Pynten ble lagt i julepynten som var lagt vekk og kommer til å overraske oss skikkelig når julepynten pakkes opp i november for da har vi for lengst glemt at vi har kjøpt den😍

Jeg håper alle får en strålende fin fredag og start på helga i dag❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s