Godt i gang med 2019💥

Da er vi godt i gang med 2019. Jula gikk på hodet ut første nyttårsdag. Sånn er det alltid. Jula er best før nyttår. Jeg begynner å pynte i slutten av november og kjører på med lys og rød juleenergi. Det er da jeg trenger det mest, i det vi går inn i den mørkeste måneden i året. Når jula er over og nyttår nærmer seg er jeg klar for det nye året, og gleder meg over at vi igjen er på vei mot lysere tider. Vi har hatt en fantastisk julefeiring, men er nå lei av å gå stappmette rundt etter deilige måltider. Knekkebrød og vann fremstår nå som de reneste gourmetmåltider for team Liland.

Jeg er godt i gang på PCn og gemalen er offshore på sin første arbeidsøkt. I går ble jeg ferdig med visionboard 2019. Den er skrevet på stor oransje kartong. Årets tema er livsglede og jeg håper på mange slike boblende øyeblikk i året som kommer. Fjorårets visionboard ble skrevet på gul kartong med temaet solskinn. Jeg følte vi trengte mer solskinn i livet og solskinn fikk vi i bøtter og spann. En solrik påske med familie og venner. Vi fikk en solrik uke på Gran Canaria i april. Sommeren kom i begynnelsen av mai og bare varte og varte. Vi fikk tidenes sommer. Vi fikk en solrik og varm konfirmasjonshelg i Trondheim i mai og en varm og solrik vandring i Liguria og Toscana i mai/juni. Vi fikk noen solrike og varme dager i Danmark i slutten av juni, med barn, svigerbarn og barnebarn. Vi opplevde å få sommer og sol i Finnmark i august, og kom hjem uten så mye som et myggstikk derfra. Vi hadde en solrik langhelg i London i november også. Så solen har virkelig skint på oss i 2018. Nå håper jeg livsgleden blir like boblende i år som solskinnet vi fikk i året som gikk.

Turåret har også begynt og solen skinner stadig vekk🌞

Bokåret ble avsluttet med veldig god krim.

Boken anbefales på det varmeste. Jeg er ikke den eneste bokormen i familien, eldstesønnen og jeg bedriver en uhøytidlig konkurranse. Han leste 50 bøker i fjor, jeg leste 45. Han leste noen som bare var på hundre sider. Jeg kaller det ikke bøker, men hefter. Jeg leste stort sett bare tjukkaser eller mursteiner fra 400 til 900 sider. Jeg er sikker på at jeg slo ham i antall sider💪😂😂. Nå er vi i gang igjen. Han skal lese 50, jeg skal lese så mange jeg rekker. Begge har vi alltid med oss en bok i sekken eller i veska. En vet jo aldri når en får tid til en lesestund, og da er det viktig å være klar. Jeg har akkurat begynt på boken Månesøsteren som ble sluppet i går. Det er nok en tjukkas på over 650 sider. Jeg bare digger den serien som tar oss verden rundt og plasserer romanfigurene inn i historiske hendelser. Historie er et av mine favorittfag blant mange.

Da gjenstår det bare å ønske folk en riktig nydelig torsdag. Godt nytt leseår til alle dere som leser eller hører på lydbøker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s