To inneklemte virkedager🌲

Etter flere helge og helligdager på rad og rekke dukket det to virkedager opp så veldig beleilig, før helg og helligdagsfreden igjen skal senke seg over heimen. På julaften meldte yngstesønnen fra om at det var en liten lekkasje i de gamle rørene på kjøkkenet og faren tok en tur å prøvde å fikse. Da mellomsønnen kom til julefeiring kunne han melde om problemer med låsen til baggasjerommet. Da kikket faren på eldstesønnen og lurte på om han også hadde noe å melde? Å jada tørketrommelem virket ikke etter flytting.

Andre juledag viste det seg at det fortsatt var en liten lekkasje på kjøkkenet på ranchen. Per Svein sendte en mail til en lokal rørlegger da han skjønte at det ikke var så lurt å dille med gamle rør, og at det var noe ekspertisen måtte ta seg av. Han fikk svar pronte og telefonnummer til den i selskapet som hadde vakt og en avtale neste dag. Så etter å ha kjørt Poden, samboeren og hennes bror til Kjevik grytidlig torsdag morgen, møtte han opp og tok i mot rørleggeren. Rørleggeren brukte en time og noen nye rør til å fikse og tette lekkasjen. Etter det testet Per Svein om alt var greit ved å kjøre i gang oppvaskmaskinen, og den gikk sin gang uten at det lakk et eneste sted. Så når de kommer hjem på søndag virker alt, og de er klare for å ta i mot gjester nyttårsaften.

Gemalen fant også en frisør og fikk klippet seg på torsdagen.

Fredagen sto vi opp og var kjempeeffektive. Vi fikk kjørt masse søppel på fyllinga. Vi dro til Bjarne Johansen på selvplukk en gang, vi snakker bildeler, Per Svein måtte ha en tur senere på dagen og siden han ikke fikk med alt i første runde. Etter første runde dro vi innom Kristoffer på Lund og fikk orden på tørketrommelen. Etterpå tok vi med en haug med ting de hadde satt klar for fyllinga og kjørte innom, og sorterte, og dumpet det på Mjåvann på vei hjem. Privat igjen sa gemalen da han kjørte forbi damen i bua. Turen gikk så på butikken for å bunkre opp for ny helg og helligdager. Deretter møtte vi Robert og ungene på Lunde så Jhonny skulle få den romjulsklippen bestefar hadde lovet ham. For at dette skulle bli rettferdig for Pandora bestilte bestefar time til fletting for henne på nyttårsaften så hun kan gå inn i det nye året som den prinsessa hun er.

Robert fikk nytt speil på bilen og snart ny gammel lås til baggasjerommet. Til kvelds ordna jeg med ribbemiddag som Robert og ungene kom å spiste sammen med oss.

Nå er det lørdag og Frk. Lyng dag og gategrillfest i Tjønnemyra til kvelden. Da blir det enda mer kos😍

En god lørdag ønskes alle👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s