En spesiell julaften❤️

Vi våknet opp til et helt fantastisk vær. Jeg kan ikke huske sist det var så fint og stille en julaften. Per Svein er hjemme for første gang på fire år etter å ha feiret jul og nyttår på Ekofisk tre år på rad.

Jeg startet dagen med litt forberedelser før frokost med rester fra koldtbordet dagen før.

Etter å ha skrelt ferdig poteter og kålrabi tok vi turen på kirkegården og vi var langt fra alene.

Vi tente lys på våre foreldres grav og på Petter nabogutts grav. Dette året har vi fått en ny grav å se innom når vi er på kirkegården. Vi forstår det med hodet, men ikke med hjertet. På vei ut fra kirkegården traff vi Petters storebror, pappa og farmor. De var på vei inn med lys for å sette på graven. Vi snakket om sorg og hvordan den oppleves og håndteres ulikt. For noen er det en trøst å gå til graven hver dag, mens det for andre er et svært vanskelig sted å besøke. Vi snakket om dette og at ingenting var feil, man måtte gjøre det som en selv følte var rett. I dag er det et år siden Petter døde og det kjennes i hele kroppen. Robert og Daniel skal sammen med Petters brødre og kameratflokken møtes ved graven i dag til en minnemarkering. Jeg synes det er flott at de søker sammen til felles støtte i sorgen og i savnet.

Per Svein og jeg kjørte til Høllen for en Høllesleng og over radioen kom The Monroes med sin Cheerio som en helt passende avslutning på et kirkegårdsbesøk.

Det var den reneste vinteridyll i Høllen i går.

Vi dro hjem og lagde ferdig multekrem og riskrem. Deretter fikk vi med oss litt av tv-underholdningen før alle kom hjem i tur og orden.

Det var litt av en solnedgang i går. Per Svein dro innom Åros camping før han hentet Lisa og Amilia hos bestemor og tante på Tangvall.

Han tok noen fantastiske bilder.

Etter middag var det klart for gang rundt juletreet som er obligatorisk i Lilandsresidensen.

Så var det klart for gaveutdeling. Og alle var superfornøyd med gavene denne kvelden. Bokormen Kristoffer var helt i ekstase.

Etter at alle gaver var delt ut måtte vi foreldre sette oss pent i sofaen ved siden av hverandre. Robert tok regi på resten. Han sa han var lei av å gi oss vin og bøker og at han og brødrene nå hadde funnet ut at det var paybacktime. De ville vise hvor mye de satte pris på all den støtten og hjelpen de fikk av sine foreldre. De hadde ikke hatt mulighet til å gjøre dette på ordentlig før i år. Deretter fikk vi en stor konvolutt.

I den lå det diverse billetter/ bestillinger.

Det lå to billetter til Andrea Bocellis konsert på Telenor Arena i mars. De vet at vi digger den italienske tenoren og at det å se ham live er direkte helbredende. Det er healing i hver tone. Vi har sett ham live tre ganger før og blir aldri lei. Første gang på Fredriksten festning i 2012, andre gang i hans hjemby Lajatico i Toscana i 2014 og sist på Telenor Arena 2017. Vi gleder oss stort til enda en konsert.

Hotellrom var også betalt.

Og en bussbillett til Oslo. De hadde ikke bestilt hjemtur i tilfelle vi ville være der en natt eller to ekstra❤️Hva skal man si? Tusen takk til verdens beste unger. Vi er superglad i dere uansett hva som skjer ellers i livet.

En nydelig første juledag ønskes alle med et bilde Per Svein tok av soloppgangen fra Lilandsresidensen i går🌞❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s