Dagen før dagen🌲

Vi har hatt ei fredelig helg. Lørdag dro vi som vanlig til Frk.Lyng og bordet ble fylt opp også denne dagen. Det var siste trekning av Toves loddekalender og denne dagen stakk Inger Grete av med gevinsten🌞

Vi hadde en kjapp tur til byen så gemalen kunne fikse den siste gaven han plutselig hadde bestemt seg for. For de som lurer denne julen blir hvit her i sør.

Jhonny kom på overnatting, bestefar hadde spurt om å få låne han. Det ble taco til kvelds. Jhonny og bestemor mekka. Han var supertrøtt og sovnet mye tidligere enn vanlig. Så tidlig på morgenen lille julaften var han våken og klar for en ny dag. Mens han og bestefar spiste egg og bacon til frokost spiste jeg opp resten av bananen som måtte tas. Banan og bacon er digg.

Etter frokost dekket jeg bordet til kveldens koldtbord.

Vi var etterhvert en tur til Langenes så Jhonny kunne få se tomta vi skulle bygge på sånn skikkelig for nå er det vei inn.

Om ettermiddagen fikk vi kaffebesøk av Irene pg Vidar som skulle på middag til Magnus. Magnus er sønnen til Irene og han leier huset hennes og har gjort det de siste to årene de har bodd i Grimstad. Magnus bor vegg i vegg med oss. De hadde vært på grava til Petter og lagt ned krans og tent lys. Petter er Irenes sønn nummer to av fire. Han døde brått første juledag i fjor. Det er tøffe tak for hele slekta og kanskje spesielt for mor. Vi fikk oss i alle fall en god snakk som gjorde at vi alle fire følte oss bedre etter en koselig time. Når samtalen går fra hjerte til hjerte blir det en stjernestund. Jeg samler på slike stunder.

Robert, Daniel og Benedicte kom halv seks og vi koste oss med god mat og quiz. Etter de gikk fikk jeg gemalen med på en labbetur i den mørke, kalde men helt stille vinternatta.

En riktig god julaften ønskes alle. Ta godt vare på hverandre, men ta ekstra godt vare på barna som kommer i din vei i dag❤️🌲🎁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s