Vennejulebord🌲

Jeg starter dagens innlegg med å si at jeg har mottatt en klage fra min bedre halvdel fordi jeg har unnlatt å skrive om en viktig familiebegivenhet som fant sted natt til i går. Siden jeg bare er en blogger og ikke sorterer under pressens faglige utvalg, ble klagen fremsatt muntlig og direkte til meg. Saken er den at Per Svein og Jhonny la ut på en polarekspedisjon i Lilandsresidensen i går, eller rett utenfor for å være helt nøyaktig. Bestefar inviterte barnebarna til å sove på verandaen sammen med han. Jhonny var med på notene med en gang. Pandora og jeg var ikke fristet av kulde og snø så vi ble inne. De to andre sov på verandaen med haugevis av madrasser, soveposer, dyner og tepper. Etter denne bragden har Per Svein nå fått tilnavnet polarreven😊

Jeg labba til Tangvall i går og det hadde lagt seg et tynt teppe med snø for anledningen. Målet var som vanlig på en lørdag Frk.Lyng. Tove hadde dobbelttrekning på julekalenderen i går siden vi var på Lista forrige helg. De heldige vinnere av hver sitt par varme lodder/sokker var Magne og broder Ole👏👏de var strålende fornøyd. Spesielt Magne som har protese mente han var ekstra heldig siden han vant to par og min bror bare et😂😂det gjelder å se ting fra den lyse siden👍

I går kveld var det tid for julebord hos Flætes på Stausland, men før det var det vorspiel hos Tove og John før Kevin hentet og kjørte oss til Stausland i to omganger.

Vi følte oss ekstra velkommen i år siden døren sto på vid vegg da vi kom. Det skulle vise seg at det handlet om en svidd svor, men pytt pytt alt annet var hundre prosent vellykket.

Maten smakte nydelig, Hannes ribbe med grønnsaker, poteter og saus. Dette servert sammen med Annes hjemmelagde surkål og rødkål og sist, men ikke minst en søt avslutning i form av Toves dronning Mauds dessert. Vi fikk sunget og ledd en hel haug før vi mette av mat og stinne av latter tok maxitaxi tilbake til Årosskogen like over midnatt, nesten som Askepott, men bare nesten.

Vårt glade vertskap

Vi takker vertskapet for en alldeles fortryllende aften og gleder oss allerede til neste år med helt nytt sanghefte og nytt innhold. Litt fornyelse skader ikke selv om vi holder fast ved gode tradisjoner.

En riktig flott søndag ønskes alle om det blåser heftig som her eller det er stille og fredelig. 🌪

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s