Politisk juleferie👍🌲🌲🎁🎁❤️❤️

I går var vi på det siste politiske møtet før jul. Jeg kommer tilbake med et blogginnlegg fra dette selsomme møtet på mandag, da er det også et år siden varslersaken gikk i Kristiansand tingrett. Dommen falt i januar, en knusende dom mot kommunens administrasjon, en dom som enda ikke er oppfylt. Og får kommuneledelsen fortsette å jobbe i fred med dette kommer dommen aldri til å bli oppfylt heller. Mer om dette mandag for nå er det helg, og det er en uke igjen til juleferie.

Det har skjedd mye denne uken også, nær sagt som vanlig. Dagene flyr av sted og er fulle av gjøremål, men vi stresser ikke.

Roberts bad har fått en liten oppgradering. Vasken er skiftet ut og det er kommet en pent brukt innredning på plass. Både Robert og ungene er strålende fornøyd, og Pandora måtte vise bestefar at de hadde plassert tingene sine i hyllene. Robert har fått evaluering på praksisperioden av sin veileder denne uken. Den er lang, saklig og veldig, veldig bra. Det anbefales at studenten består praksisperioden. Studenten har godt teoretisk verktøy og bruker dette sammen med sine erfaringer på en strålende måte, slik man skal når man jobber etter recoverymetoden. Robert har også badet med en gruppe på bystranda hver onsdag i hele høst. Han skal ha sitt siste bad på bystranda til onsdag. Det må vi foreldre ha med oss😂Til ikke å bade i saltvann og til å hate kulde har jo dette vært en real utfordring. Nå er det en uke igjen av praksis og fem måneder til ferdig sosionomutdannelse. Vi satser på færre utfordringer de neste månedene, enn vi har hatt denne høsten og ellers.

Neste uke står Daniel og Benedictes kjøkken for tur. De skal oppgradere med ny kjøkkenbenk før jul. De har hatt til sammen tre eksamener denne uken. I går fikk Daniel beskjed om at han hadde fått en A på eksamen i makroøkonomi. Det er gøy når ungene når de målene de setter seg. Enten det handler om toppkarakterer eller som for Robert å klare å komme seg gjennom sosionomstudiet på normert tid, med hovedansvaret for, og all oppfølging av sine to barn, i tillegg til egne utfordringer. Vi må sette oss mål som er mulige å nå med de begrensninger vi har. Det meste er mulig, selv det umulige. Det umulige tar bare litt lenger tid. Det er fint å se at alle tre guttene mine nå har havnet på sin riktige hylle, og jobber målrettet for å nå sine mål, som henholdsvis handler om økonomi og ledelse, sosialt arbeid og rakettforskning. Jeg er like stolt av alle tre og hva de oppnår, men det beste er at de trives med den veien de har valgt.

Julebaksten er på plass. Vi handlet hos ekspertisen.

Vi har vært og julepyntet gravene til våre foreldre og drar dit og tenner lys på julaften.

Litt juleblomster i julefarger har det også blitt. I går hentet vi barnebarna på skolen, for Robert skulle på julebord med energiverket rett etter jobb. Pandora hadde laget gaver til oss på SFO. De måtte vi få med en gang.

Jeg vet du liker engler bestemor, sa hun. Så jeg lagde en til deg.

Bestefar fikk et fat i glade farger.

Vi bakte litt glutenfritt i går, og det ble risboller som står på kjøl, og herlige gule bomber med sjokoladetrekk som ligger på frys.

Vi koste oss med taco til kvelds👍

Jeg ønsker alle en nydelig lørdag og god adventshelg⭐️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s