Det var den helgenđŸŒČ

Da var ei deilig helg kommet til endes og ei ny, blank uke venter. LĂžrdag kveld feiret vi Synnes bursdag sammen med Synne, Kristoffer og hennes famile i den nyinnflyttede leiligheten i Ole Bullsgate pĂ„ Lund. De har fĂ„tt tak i et utrolig greit sted med mye god plass til bĂ„de dem selv, Amilia og kattene. I gangavstand til Amilias skole og til jobben. Det ble en koselig kveld med god vegetarmat og kake. Vi var 11 stykker samlet rundt bordet, og det skulle vise seg at Ă„tte av oss enten hadde en far eller bestefar som kom fra Nordland, Troms eller Finnmark😊

I gÄr kom finvÊret etter flere dager med regn. Vi benyttet anledningen til Ä gÄ tur fÞr vi fikk orden pÄ klesvask og husvask.

Vi fikk pynta juletreet og da Pandora sÄ dette pÄ facetime, var hun ikke nÄdig. Har dere begynt uten oss???? Hun ville vi skulle ta av pynten Ä starte pÄ nytt. Hun var hos oss et par timer i gÄr mens pappa og Jhonny var i mÞte med foreldre og diskuterte skolemiljÞ. Da fikk hun ta pÄ glitter og nisser og vi ble tilgitt likevel for Ä ha tjuvstartet uten dem. Mine brÞdre var innom i tur og orden pÄ kaffe. Lionsfolk var innom med loddbÞker for julelotteriet og Robert og ungene var innom pÄ middag.

Det har vÊrt ei super helg og i dag er det to uker til jul. Denne uken stÄr to politiske mÞter pÄ tapetet for GjÞr SÞgne greit igjen, men sÄ er det politisk juleferie og innsats 2018 er ferdig stillet. Vi er hjertelig tilbake pÄ nyÄret og holder pÄ med vÄr aktivitet frem til kommunesammenslÄingen ved Ärsskiftet 2020.

Daniel og Benedicte har til sammen tre eksamener denne uken. Og vi heier friskt fra sidelinjen. Per Svein har ulike hjelpeprosjekter og vaktmestertjenester pĂ„ gang hos sĂžnnene fĂžr jul. Han planlegger oppstart hos Robert i dag. Vi ligger godt an med julegavene, kun to gjenstĂ„r. Robert har to uker igjen i praksis. Han er superfornĂžyd med praksisstedet og de er sĂ„ fornĂžyd med ham at de vil ha ham med Ă„ lede en malegruppe over nyttĂ„r, og skal fĂ„ dette klarert med UIA. Vi skal ha de to eldste barnebarna pĂ„ overnatting fredag og skal i julebord pĂ„ lĂžrdag. Vi gleder oss til alt sammen🌞

Vi har pynta litt til jul og som dere ser sĂ„ har vi litt ulik smak😂😂😂

En riktig god mandag og ukesstart Ăžnskes alle❀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s