Det var den helgen🌲

Da var ei deilig helg kommet til endes og ei ny, blank uke venter. Lørdag kveld feiret vi Synnes bursdag sammen med Synne, Kristoffer og hennes famile i den nyinnflyttede leiligheten i Ole Bullsgate på Lund. De har fått tak i et utrolig greit sted med mye god plass til både dem selv, Amilia og kattene. I gangavstand til Amilias skole og til jobben. Det ble en koselig kveld med god vegetarmat og kake. Vi var 11 stykker samlet rundt bordet, og det skulle vise seg at åtte av oss enten hadde en far eller bestefar som kom fra Nordland, Troms eller Finnmark😊

I går kom finværet etter flere dager med regn. Vi benyttet anledningen til å gå tur før vi fikk orden på klesvask og husvask.

Vi fikk pynta juletreet og da Pandora så dette på facetime, var hun ikke nådig. Har dere begynt uten oss???? Hun ville vi skulle ta av pynten å starte på nytt. Hun var hos oss et par timer i går mens pappa og Jhonny var i møte med foreldre og diskuterte skolemiljø. Da fikk hun ta på glitter og nisser og vi ble tilgitt likevel for å ha tjuvstartet uten dem. Mine brødre var innom i tur og orden på kaffe. Lionsfolk var innom med loddbøker for julelotteriet og Robert og ungene var innom på middag.

Det har vært ei super helg og i dag er det to uker til jul. Denne uken står to politiske møter på tapetet for Gjør Søgne greit igjen, men så er det politisk juleferie og innsats 2018 er ferdig stillet. Vi er hjertelig tilbake på nyåret og holder på med vår aktivitet frem til kommunesammenslåingen ved årsskiftet 2020.

Daniel og Benedicte har til sammen tre eksamener denne uken. Og vi heier friskt fra sidelinjen. Per Svein har ulike hjelpeprosjekter og vaktmestertjenester på gang hos sønnene før jul. Han planlegger oppstart hos Robert i dag. Vi ligger godt an med julegavene, kun to gjenstår. Robert har to uker igjen i praksis. Han er superfornøyd med praksisstedet og de er så fornøyd med ham at de vil ha ham med å lede en malegruppe over nyttår, og skal få dette klarert med UIA. Vi skal ha de to eldste barnebarna på overnatting fredag og skal i julebord på lørdag. Vi gleder oss til alt sammen🌞

Vi har pynta litt til jul og som dere ser så har vi litt ulik smak😂😂😂

En riktig god mandag og ukesstart ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s