Et musikalsk frikvarter🎶🎶🎶

I går var dagen kommet til årets julekonsert. Normalt bruker vi å gå på Sissel Kyrkjebøs årlige konsert på Kilden, men i år sviktet hun oss. Vi pleier å si at det ikke blir jul uten Sissel, men det blir det definitivt. Da vi endelig fant ut av dette ble vi litt som nissene i The julekalender. Vi sa: what dæven do vi do no??? Vi falt ned på ekteparet Dagsland og Kruger.

Aller først ville vi ha mat og i år hadde alle lyst på kinesisk, for julemat kommer vi til å få mer enn nok av.

Det ble and på meg på restaurant Østen i Markens gate.

Tove er billettansvarlig på disse eventene og når Tove bestiller havner vi på første rad. Vi må jo få med oss alt, hver minste lille mimikk. Vi har vent oss til å like dette nå😂😂😂😍😍

Før vi gikk inn var vi klar på at vi ikke måtte sammenligne dette med Sissel og se på det som en ny opplevelse med åpent sinn.

Vi koste oss veldig. Alle tekster var på norsk og de som ikke hadde norsk tekst fra før var oversatt for anledningen. Det ble en annerledes, men flott julekonsert. Det var ikke bare julesanger, men melodier med tekster som betyr noe for de fleste. Nye melodier og gamle melodier, ballader og låter med tempo og fart. Julestemningen kom vel ikke helt, men denne musikken talte til de mest slitne cellene i kroppen og ga lindring. Det er slett ikke å forakte, musikk er medisin. En medisin uten bivirkning som en bør få i seg mer av. Det er noe helt annet å få det inn live enn over eteren i stua hjemme. Selv om det også gjør noe med en.

MacLilands hadde en kjempefin kveld på Kilden. I dag stikker vi til Lista og til Truken før vi henter hjem julens pinnekjøtt hos Listalam. En årlig tradisjon vi ikke ønsker å gi slipp på🌲🎁

En super lørdag ønskes alle🎁🎁🌲🌲

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s