Ei varm gryte🍵

I går var det dagen for lam i kål. Jeg hadde invitert Tove og John på middag før Tove og jeg skulle på dametreff i K- byen. Jeg satte over gryta på kok rett over frokost og der sto den og putra hele dagen nems vi var ute og gjorde unna diverse ærend.

Vi var blant annet en tur ute på Langenes i gråværet.

MacLeods kom til avtalt tid og Daniel og Benedicte kom også da jeg skrev i familiechatten at det var mat til de som ville ha. Vi fiksa et vegetarmåltid til Benedicte i full fart, enkelt og greit. Daniel hadde eksamen i går og de leser begge til eksamen store deler av dagen og da er det godt å komme til ferdig mat og få med seg litt take away hjem. Det er like hyggelig å dele et hverdagsmåltid med saft og vann i glasset som det er å dele et festmåltid med vin i glasset. Det bør vi egentlig gjøre langt oftere. I kveld skal vi på julekonsert med MacLeods på Kilden og vi gleder oss🎶🎶🎶

En riktig god fredag ønskes alle💦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s