Hjem til jul🌲

I går kom gemalen hjem fra oljå. I år skal han feire jul og nyttår hjemme for første gang på fire år. Barn og barnebarn kommer også hjem til oss for å feire jul. Det blir siste gang vi alle feirer jul sammen i Lilandsresidensen på Åros. Det blir fullt hus og stormende jubel denne siste gangen. Vi gleder oss til dette, men også til alt det morsomme vi skal gjøre innen den tid.

Vi har for lengst sluttet å stresse før jul. Det er lite vi må gjøre, annet enn å kose oss sammen med familie og venner. Julegavene er på det nærmeste unnagjort. Baking av sju slag skjer hos en baker og nedvask har vi glemt hva er. Her er det bare normal rengjøring som gjelder og julepynt. Det er ingen som ser støv i krokene på denne tiden av året heller. I går var det vakkert her i sør, men nå kommer regnet tilbake fra i dag. Vi koser oss uansett vær og i dag er MacLeods invitert hit på lamikål🌞

Det var frost på Sørlandet i går så det er uten tvil blitt vinter.

Jeg har endelig fått lest ut denne boken. Jeg begynte i fjor sommer og har måttet legge den fra meg mange ganger. Dette er definitivt ikke feelgood. Jeg har lest mange bøker av Adler – Olsen. Han skriver fantastisk bra og normalt sluker jeg bøkene hans. Det skjedde ikke med denne. Den var creepy og ikke god for fordøyelsen. Dette var vel kaotisk og heavy stoff for meg. Normalt fenger han meg første side av boken, men her måtte jeg komme neste tre hundre sider ut i boken før jeg ble revet med. Jeg vet at mange liker denne boken, for jeg har fått den anbefalt flere ganger. Så om du liker storpolitikk, overdoser med vold og terror er det bare å kjøre på. Mannen skriver uansett godt. Jeg er bare glad jeg er ferdig med boken og kan hive meg over en av de andre romanene hans som jeg har liggende på vent.,

En riktig god torsdag til alle der ute i vinteren💦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s