Tre uker til jul🌲🎁

I dag er det tre uker til jul. Vi har hatt nedtelling siden starten av september da mobbealarmen gikk for mitt barnebarn. Siden det har vi jobbet med og tenkt på dette både sent og tidlig. Etter iherdig innsats tar nå skolen tak slik jeg beskrev det i lørdagens blogginnlegg. Vi tør ikke puste lettet ut enda, og kroppen som har vært i alarmberedskap i flere år klarer det i alle fall ikke. Vi vet vi er i samme båt som tusenvis av mobbeutsatte familier i hele Norges land. Helgene er våre ladepunkter og juleferien er vårt store hårete mål. Vi må komme oss gjennom til juleferien kommer og redder oss. Det er slik vi tenker alle sammen. vi må holde ut å komme oss gjennom til neste skoleferie. Og sommerferien er det største målet og den største premien for da får vi langfri.

Denne helga har vi ladet godt og holdt på med hjemlige sysler. Vanlig husvask, klesvask og skifting på sengetøy sto på min agenda i går. Det var godt å få det gjort. Litt lesing og tv-titting ble det også. Jaktlaget skjøt en elg på tampen av jaktsesongen så Robert kom med kjøtt i går som han hentet i Mandal. I dag blir det derfor pakking og frysing av elgkjøtt. De to på ranchen på Lunde er i eksamensmodus. De skal levere sju eksamener til sammen innen den 19 desember. De lever i en unntakstilstand med eksamener og jobb og popper innom på en kaffe i ny å ne når de trenger en lesepause. Robert har tre uker igjen i praksis på Energiverket. Han har levert to av tre obligatoriske oppgaver og er snart i mål. Energiverker har vært en perfekt praksisplass for ham. Kristoffer og Synne har flytta til en større leilighet på Lund i helga. I gangavstand fra Amilias skole. Det blir nok bra og vi skal inspisere den til helga. De har lånt både bil og henger i flyttesjauen i helga og fikk flytta over alt i løpet av gårsdagen. Nå gjenstår det å få alt på plass i den nye leiligheten, og å vaske ut i den de flytter fra.

Det er et heljelig regnvær her sør for tiden. I går var jeg ute og gikk og det var klissvått. Jeg fikk testa ut de nye støvlettene, og de besto med glans, føttene var knusktørre. Sekken min var dyvåt da jeg kom hjem, men jeg var tørr under alt regntøyet som lagde bekker på vaskerommet da jeg kom hjem igjen. Da var det godt å synke sammen i sofaen å fyre i peisen. Det er helt sikkert.

En nydelig mandag ønskes alle, med eller uten regn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s