Julemarkedenes dag🌲🎁

I går var dagen for julemarkeder kommet, men først gikk turen til Frk. Lyng. I går var vi 18 stykker i alderen 6-60 år. Vi koste oss glugg sammen hele bunten. Toves egen pakkekalender slo til i går også og denne gangen var Ole Markus den heldige. Etter dette høylytte treffet var MacLilands klare for julemarkeder i Søgne. Denne gang var Robert og alle mine tre barnebarn også med. Først gikk turen til Repstad gård der de serverte gløgg gratis til alle som stakk nesa innenfor. Jeg fikk kjøpt litt glasskunst av søsteren til Inger Grete og som vanlig fikk jeg også kjøpt kransekake til jul. Den er nå trygt plassert i fryseren.

Etterpå gikk turen til Søgne gamle prestegård og der fikk jeg kjøpt litt laks av Anki på stand for Lygna.

Robert sørget for at ungene var fornøyd ved å kjøpe litt leker og bilder de kunne ha på veggen. Da vi var forsynt gikk turen hjemover. I dag er det advent på ordentlig og første søndag i advent🌲og vi er klare.

Så tenner vi et lys i kveld. Vi tenner det for glede. Det står og skinner for seg selv. Og oss som er til stede. Så tenner vi et lys i kveld. Vi tenner det for glede.

God adventssøndag folkens❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s