Æ elsker dæ bestemor❤️

Da er hun her på overnatting igjen, hele familiens kjærlighetsapostel. Hun ble henta på skolen av onkel Robert og Jhonny og Pandora. Han ble møtt av ei hoppende jente som hoppet opp og gav ham en gledesklem. Ho elsker selvfølgelig onkel Robert også. Hun elsker oss alle sammen og hun sier det hele tiden. Onkel Robert tok alle ungene med på McDonalds for det hadde han veldig lyst til. Etterpå kom alle ut til meg. Mens ungene tegnet fikk Robert og jeg oppdatert oss på den siste ukens hendelser.

Han hadde vært i møte med skolen i går. Nok et godt møte og nå kommer resultatene også for nå handler skolen. PPT er inne og oberverer og gir råd og veiledning og kommer til å fortsette med dette i overskuelig fremtid. Det jobbes med klassemiljø i flere klasser og i noen klasser er behovet større enn andre i andre klasser. Nå har de oversikt og begynner å få kontroll. RVTS er inne og jobber med de ansatte i skolen i forhold til vold og de voksnes holdninger til vold og hvordan dette skal håndteres. Det kommer til å være inne i skolen i to år for å jobbe med de voksne. For å skape gode holdninger hos de voksne å få dem til å handle må det jobbes langsiktig ellers faller man tilbake til det gamle vante ble det sagt i går. Best av alt er at alle voksne rundt mitt barnebarn ser en stor endring hos ham, til det bedre. Dette fordi det nå handles og iverksettes tiltak som virker. Guttungen er også fornøyd for han føler seg tryggere og begynner å stole på at de voksne likevel vil ham vel.

  • Ikke bare vårt barnebarn har fått det bedre etter dette. Flere rapporterer det samme. De voksne i skolen har også fått det bedre og vil nå lære seg mer av det de ser fungerer. Vi er inne i en god sirkel og nå håper jeg vi blir der. Fylkesmannen glimrer med sitt fravær, og hva hjelper det om flere hundre flere ber om hjelp når de holder på med alt annet enn å behandle ferdig disse sakene. Det tar månedsvis og aldri har det tatt lenger tid å få på plass et enkeltvedtak. Vi nærmer oss tre måneder og forvaltningsloven er brutt for lenge siden. Takk og pris for at vi er en resurssterk famile med en dom i ryggen. Ellers hadde vi vært helt overkjørt og ute å kjøre nå etter drøye tre måneder. Klageinstansens rolle og hvordan den fungerer eller ikke fungerer vil jeg komme nærmere tilbake til i senere blogginnlegg. Vi får være glad for at vi fremdeles har energi til å rydde opp å redde våre. Det er tross alt det viktigste.

Etter at Robert og ungene gikk i går har vi kost oss sammen og jeg har fått høre at ho elsker mæ utallige ganger. Jeg har sagt det samme til henne like mange. Nå skal vi finne ut hva vi skal ha til frokost og kose oss videre. Hun vil ha is etter frokost og det skal hun få, for her er det istid hele året.

Et gammelt bilde av lille My og bestefar❤️ Begge med colgatesmilet på😊

En flott lørdag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s