Julestemning i komminga🌲

Da er det snart advent og på tide å komme i gang med det som skaper julestemning. Er det noe livet har lært meg så er det at den ikke kommer av seg selv. En av de viktigste tingene jeg kan gjøre er å finne frem julemusikken fra i fjor, og alle årene før, å spille litt hver dag. Hvert år fylles det på i samlingen med noe nytt, men mange av de gamle er blitt absolutte favoritter.

Denne kjøpte jeg i fjor. Mamma flaska oss opp på countrymusikk og jeg bare digger det. Da jeg ramla over den i fjor ble den med til kassen.

Denne likeså. Jeg har like allsidig musikksmak som boksmak.

Denne her har jeg hatt i mange år og det blir ikke jul uten.

Det samme gjelder denne. Når Celine Dion og hennes søsken synger Feliz Navidad da kjenner jeg julestemningen komme krypende.

Her er en av mine absolutte favoritter både til jul og ellers i året. Den stemmen blir jeg aldri lei av.

Denne er også sabla fin👍

Og denne.

Forkjøelsen går sin gang og her er det blitt mange ritualer per dag gitt på oppfordring fra fbvenner. Etter en dose betennelsesdempende astmamedisin har det blitt drukket vann med hele pepperkorn i. Det er ikke noe pes. Verre er det med den saltlaken jeg gurgler med hver morgen. Jeg ble advart om at det smaker pyton, og det gjør det x 2. Jeg ble også anbefalt å gurgle med sprit, men det står jeg over. Det er noe med å være sylta forkjølet å stanke sprit, det er en dårlig kombinasjon føler jeg. Ikke liker jeg sprit heller. Cognac er foreslått, men jeg kan ikke fordra det. Jeg tenker at det er vel noe av det beste som ikke hjelper mot forkjølelse. Etter saltlaken som nå er inntatt ble det en skje med honning. Forskning har nå bekreftet at dette vidundermiddelet faktisk hjelper mot hoste. Nå gjenstår bare litt slimløsende inntak for bronkiene og så er jeg klart for ukas siste skriveøkt.

Ha en fortreffelig dag der ute❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s