Forkj√łlelsestiderūüó£

Da var de her igjen disse forkj√łlelsestider. Jeg kan styre min begeistring, for n√•r forkj√łlelsen g√•r over sitter jeg altfor ofte igjen med en kronisk hoste. I fjor vedvarte den fra januar frem til mai og siden har jeg v√¶rt helt fin. Du er helt motsatt av folk flest sa legen da jeg var p√• stoffskiftekontroll i mai. Det er n√• folk begynner √• hoste s√•nn sa han. Vi f√•r se det positive i det sa jeg, jeg har i alle fall ikke allergi.

Etterp√• har jeg tenkt litt p√• det jeg sa. For jeg tror jammen jeg er allergisk mot vinter og kuldegrader. Det f√•r meg til √• bli mer overbevist om at det er trekkfugl jeg skal bli n√•r jeg blir stor. Min yngste bror har det p√• samme m√•te. Han holdt p√• akkurat som meg i hele vinter. Det er med andre ord en produksjonsfeil vi har arvet etter mamma. Vi har over√łmfintlige bronkier. Noe annet vi har arvet etter mamma er at vi ikke t√•ler kodein og morfinpreparater. S√• det utelukker all virksom hostesaft. Dermed blir alt annet pr√łvd. Jeg er i gang p√• astmamedisiner i h√•p om at det ikke skal sette seg etter forkj√łlelelsen. Hoste det gj√łr jeg, men det har ikke sn√łrt seg sammen enda.

Saltpipa brukes flittig, de anbefaler 30 minutter hver dag. T√•lmodighetsarbeid vil jeg si at det er. Salt t√•ler jeg. Han jeg bor sammen med lovpriser cosylan. Det stopper all hoste sier han. Det gj√łr det hos meg ogs√•, men jeg blir skikkelig d√•rlig i tillegg. Vi snakker god gammeldags fyllesjuke x 10. Det er helt forferdelig.

Disse tåler jeg og de har en viss effekt.

Ellers er det meste p√• apoteket blitt utpr√łvd. Det aller beste er varme. Etter et par uker forsvinner all gruff. N√• satser jeg p√• at jeg kommer gjennom denne forkj√łlelsen uten at hosten tar meg resten av vinteren. Jeg har faktisk begynt √• vurdere en omgang i saltgruva p√• Tangvall. Det kan i alle fall ikke skade.

I går testet jeg ut Inger Gretes pai.

Et dryss med ost på bunnen av paien.

Kylling surret i sm√łr, med hvitl√łk og chilli og purre. Bacon stekt i ovnen.

Tomat oppå det igjen.

S√• broccoli kokt i tre minutter f√łr egg og fl√łteblandingen ble helt over. Og til slutt et dryss til med ost p√• toppen.

Her er resultstet som er jummi, jummi og knallgodt. Jeg hadde det til middag i går og skal ha det i dag. Resten ligger på frysen i porsjonspakker til en dag jeg vil ha noe skikkelig digg.

Jeg har lest ut denne boken som jeg anbefaler nerder som liker politikkūüĎćJeg kj√łpte den p√• mammutsalget. Kings Bay var en snakkis p√• Sonans og i politikktimene p√• UiA b√•de p√• sosionomstudiet og p√• masteren i politikk og ledelse. Her har du hele historien om det som skjedde og mere til.

I dag er det siste m√łte i formannskapet f√łr jul og vi fra Gj√łr S√łgne greit igjen stiller naturligvis derūüėä

En riktig god onsdag √łnskes alle, med eller uten politikkūüĆě

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s