Prosecco og pĂžlselapskausđŸ„‚

I gÄr var det lÞrdag igjen og fire uker til juleferie. Vi teller ned til mangt og mye mens vi skaper sÄ mange gode Þyeblikk vi kan pÄ veien. I gÄr var vi pÄ Frk.Lyng og siden Tove ikke kan fÄ advent fort nok i gÄr hadde hun en egen tjuvstart pÄ en selvlaget julekalender. Alle rundt bordet mÄtte komme med et tall mellom 0-100. Hun hadde skrevet et tall pÄ en lapp fÞr hun gikk. Den som kom nÊrmest dette tallet vant fÞrste luke i adventskalenderen. Tallknuser Daniel var den som kom nÊrmest. Han sa tallet 45 og pÄ lappen sto det 48. Siden han bor i det forelÞpig kaldeste huset var gaven ekstra kjÊrkommen. Premien han innkasserte var et par turkise hjemmestrikkede sokker. Han var nok glad han valgte Ä ta den kalde turen hjemmefra til cafeen i gÄr selv om Benedicte hadde tatt bilen til jobb. Dessuten fikk han jo pÄspandert deilig lunsj fra mor.

Jeg var invitert til MacLeods pÄ pÞlselapskaus og medbrakt prosecco. Siden det var 27 dager til solsnu var det dags for Ä liten feiring. Det passet bra med en varm hÞstgryte med noe godt i glasset til og sÄ litt julebrus fra CB.

En riktig god sþndag þnskes alle🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s