Tacofredag

I går ettermiddag kom Jhonny på overnatting til bestemor❤️Robert skulle i smalahovelag til en kompis. Jhonny elsker taco og de har spist det så ofte at Robert nå er lei. Hos bestemor derimot er det alltid tacoservering når Jhonny kommer. Han kan spise taco til frokost, lunsj, middag og kvelds.

Det smakte fortreffelig. Jhonny sover enda og jeg håper han får noen timer til på øyet for han trenger det. Han har hatt ei fin uke forteller han til bestemor, og når han synger og nynner mens han holder på med nettbrettet sitt tar jeg det som et godt tegn på at livet ikke er så verst for tiden. Når han våkner står taco på menyen for ham. Jeg har lovet ham sjokolade etter frokost for det er jo lørdag i dag👍

En riktig god lørdag til deg og dine. Måtte dagen bli god.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s