Bursdagslunsj med Monika med K.

I går ver jeg invitert på bursdagslunsj med Monika mi på Glipp. Siden jeg har flere Monika i mitt liv og min omgangskrets må jeg skille dem litt av med kallenavn. Noen kaller henne Monika med k, jeg kaller henne Monika mi.

Monika og jeg ble kjent i 2006 da hun kom fra sosionomstudiet i Oslo for å fullføre utdannelsen sin i K-byen hvor hun kommer fra. Vi ble kjent da foreleser i barnevernsfaget vi hadde sammen lurte på om noen hadde plass til Monika på en av sine storgrupper. Siden jeg var leder av en av de fire storgruppene og vi hadde plass til flere gikk min arm i været av seg selv. Sånn kom Monika og jeg på samme gruppe og kjemien stemte med en gang. Vi skrev gruppeoppgaven og eksamenskravet i barnevernsfaget sammen med en medstudent og høsten 2006 hadde vi praksisutplassering sammen på Grim skole. Der var vi sammen hele høstsemesteret og lærte mye vi har fått bruk for siden.

Etter det startet Monika og jeg sammen med flere damer en heiagjeng i 2008. Vi møtes hver 4-6 uke for å heie på hverandre. Vi pløyer dypt i hverandres liv og støtter hverandre gjennom tykt og tynt. Alle burde ha en slik heiagjeng rundt seg. I går fylte Monika år og inviterte en haug med damer på bursdagslunsj i byen. 9 stykker klarte å få dette til. Foruten Monika kjente jeg bare en av dem fra før. I går ble jeg kjent med enda flere bra damer under denne lunsjen. Det er jo en kjempeide å feire dagen sin på denne måten. Jeg er kjempeglad for å ha fått med meg denne opplevelsen. Det er så flott å oppleve at Monika som betyr så mye for meg og som jeg er så glad i, har så mange bra damer i livet sitt❤️

Maten smakte også særledes godt❤️

Moules frites er bare så digg mat.

I dag anbefaler jeg folk å lese Fædrelandsvennen da de har en større sak om den siste mobbedommen mot Kristiansand.

Anders var en av elevene Monika og jeg traff da vi var praksisutplassert på Grim skole. Han begynte i 8. Klasse det året og Monika og jeg jobbet fast på det trinnet en dag i uken.

I kveld er det kommunestyremøte og der er jeg sammen med resten av gjengen fra Gjør Søgne greit igjen. I dag skal Klugerapporten opp til politisk behandling.

En fantastisk torsdag ønskes deg med eller uten politisk innhold👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s