Middag med eldstesønnen i K-byen❤️

I går hadde vi avtalt å møte eldstesønnen til middag i byen. Vi har sett lite til ham i det siste så det var dags å oppdatere litt fra Søgne og mest fra byen. Vi har en familiechat på messanger som vi har kontakt i hver dag. Men vi får ikke lagt inn alt som skjer der.

Så vi møttes på Bellini klokka fem. Det første vi startet med var å få på plass ønskelisten til jul for de tre i byen. Lille My hadde laget en da hun var på overnatting forrige uke, men vi manglet de andre to.

Så ble vi oppdatert på det som skjer i byen. Hvordan det ligger an med Ripple, jobb, snarlig flytting med mere. De flytter rett over Lundsbroa om ei drøy uke. Da kommer de nærmere Amilias skole og de får betraktelig større plass og det har de behov for.

Kristoffer valgte spisested og vi havnet på Bellini. På veggen står det: spis godt, le ofte og elsk mye. Vi trives på Bellini alle tre. Ikke bare har de god mat og hyggelig stemning. De har også verdens beste brød som du kan kjøpe med deg, det er bakt av blant annet Kevin MacLeod. I tillegg kan du kjøpe med deg all verdens italiensk digg som ost, skinke, pasta, oljer og mye mer.

Kristoffer valgte lammecarre😊

Per Svein gikk for pasta med blåskjell.

Jeg tok en pizza Margerita som var laget i steinovn. Det var veldig godt alt sammen. Det var altfor mye pizza til bare meg, den kan godt deles på to og da blir begge gode og mette.

Vi fikk oss en god kjas og koste oss veldig et par timer i K-byen.

Vi tok en tur til julekula før vi dro hver til vårt. Per Svein tok toget til Stavanger for å reise ut i olja i dag. Jeg tok turen til Søgne og Kristoffer dro til Starbucks for kaffe og ei lesestund. Han er veldig urban, sønnen, og han elsker cafelivet. Jeg skjønner han godt, jeg digger bylivet i byen selv.

I dag har gemalen bursdag, men han feirer i havet. Vi tok litt på forskudd i går. Når han kommer hjem igjen blir det jo feiring i bøtter og spann for da er vi inne i julemåneden. Det gleder vi oss til❤️

En riktig god onsdag til alle og enhver i dag, med eller uten bursdag😍selv skal jeg i bursdagslunsj til Monika mi sammen med en gjeng bra damer😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s