Klugerapporten

I går ble den mye omtalte Klugerapporten offentliggjort i sladdet versjon. Den finner man under møteinnkallingen til kommunstyret på kommunens hjemmesider. Rapporten er på 55 sider og er full av sladd. Det betyr at jo mer oppdatert du er på forholdene i Søgne, jo større glede og forståelse har du av rapporten. Konklusjonen er i alle fall helt tydelig ordføren frikjennes for alle anklager som er kommet frem i de ulike brevene i drittpakken fra rådmannen og hans crew.

Ordførerens advokat og den forrige leder av komtrollutvalget er klare på at det som var kommunestyrets bestilling og mandat forsvant et sted på veien fra kommunestyresalen til advokatkontoret Kluge. Bestillingen var opprinnelig å granske papirene, papirenes innhold og hvordan denne drittpakken kom i stand. Svaret på hvor den opprinnelige bestillingen forsvant ligger hos varslingsmottaket. Bestillingen ble skrevet av den tidligere organisasjonssjefen, som også har forfattet et av brevene i drittpakken. Han var også en av de som i varslerdommem ble dømt for en rekke lovbrudd mot varslerne. Han hadde sin egen agenda og overskriften på bestillingen ble derfor : Gransking av ordføreren. Det var jo henne de skulle ramme, det var henne de skulle gjøre livet surt for. Det var henne de ville bli kvitt. Hevnens time var kommet. Leder av varslingsmottaket fulgte opp bestillingen med brev med samme overskrift. Dermed fikk rådmannen og hans crew det akkurat som de ville, også denne gangen.

Svaret ble imidlertid ikke det de hadde tenkte seg. Det er slik det ofte går når man er blindet av hevntanker og forsøker å grave en grav for andre. Selv om de fikk bestillingen akkurat slik de hadde tenkt ble altså ordføreren frikjent på alle punkter. Det var en diger strek i regningen og langt fra det de hadde tenkt. Derfor ble også motstanden stor mot å offentligjøre blemmen. Det var derfor ordfører måtte gå ut med en status på fb om at hun var frikjent på alle punkter og at hun gledet seg til rapporten ble offentlig. Alt for mange i gutteklubben vil legge lokk på saker av offentlig interesse med begrunnelse at de må få jobbe i fred. Det må det settes en stopper for. Når de får jobbe for mye i fred ,det er da det går galt og mobbingen og trakasseringen får fortsette.

Det koker på overflaten i Søgne, men det er ingenting mot hvordan det syder under overflaten. Vi i Gjør Søgne greit sitter på toppen av en vulkan som kan eksplodere når som helst. Jeg håper så mange som mulig tar turen til rådhuset og kommunestyresalen på torsdag. Det å være stille aktivist i Søgne nå er mer spennende enn folk flest kan tenke seg. Still opp og vis at du bryr deg. Bli med å sette en stopper for mobbingen som foregår i kommunen vår og den uvettige pengebruken som følger i kjølvannet av dette.

En riktig god lørdag ønskes deg og dine❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s