Møtevirksomhet🍁

I går var vi i møte med Hellvik hus, Repstad anlegg og broder Herleik i Lohnelier. Vi fikk priser på alt tomtearbeid, spregning, murer med mere. Nå skal vi se litt på det å komme tilbake til det om et par ukers tid. Repstad anlegg skal male opp diverse kvotehøyder i lekker rosa så det blir enklere å se hvordan ting blir og hva som må gjøres der ute. Per Svein og Herleik møtes i morgen for å se hva som blir beste løsning for de tre tomtene dette gjelder. Mens Per Svein er ute neste gang møtes Hellvik hus, broder Herleik og jeg en siste gang før vi bestemmer oss hvordan vi skal gjøre ting. Alt må være klart og med i byggesøknadene som sendes før jul. I juleferien skal ingenting skje, da skal vi ha juleferie.

I går var eldstesønnen og Ripple invitert til å møte den amerikanske ambassadøren sammen med andre grundere fra Sørlandet. Det var ordføreren i K-byen som inviterte..

For de som er interessert er det mer å lese på Kristiansand kommunes fbsider.

Sønnen var i alle fall fornøyd med møtet.

I dag møter jeg i formannskapet sammen med flere andre fra Gjør Søgne greit igjen. Etter sakslista å dømme blir det nok både før og etter lunsj med møtevirksomhet i dag. Alt dette kommer jeg tilbake til i morgendagens blogg.

En riktig god onsdag ønskes alle med eller uten møtevirksomhet👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s