Ukeslutt👍

Det har vært en riktig gråværsuke av beste novembermerke. Det meldes regn hele helgen også. Akkurat nå blåser det i tillegg. Vi har Jhonny denne helgen, så Robert kan sove lenge og ta seg inn igjen etter en travel høst.

Jeg har fått mange henvendelser denne uken også, av variert type. Noen har handlet om blogginnlegg som har truffet ekstra godt og noen henvendelser har handlet om erstatningssøksmål. En henvendelse handlet om boken min og den gjorde et solid inntrykk på meg. Den kom fra en ung mann fra Søgne, småbarnsfar og et par år eldre enn Robert. Jeg husker ham fra langt tilbake, men jeg kjenner ham ikke. Han hadde en del på hjertet.

Han hadde nettopp lest boken min skrev han. Han hadde skrevet en melding til Robert, å skulle til å trykke på send, da han ble usikker på om det var riktig å minne ham på alt det vonde som hadde vært/ rippe opp i fortiden så og si , og han visste ikke helt hvordan Robert hadde det nå. Han visste heller ikke hvordan Robert taklet henvendelser fra fremmede mennesker.( Robert takler det fint, så lenge det er en god tanke bak ,og det svarte jeg). Han valgte derfor å sende meg en melding i stedet.

Han skrev at han ikke kunne forestille seg hvor vondt dette hadde vært og hvor mye det måtte ha kostet å være så åpen i ettertid. Han mente Robert fortjente å høre det veldig ofte, hvor modig han er!! Han skrev at Robert er en utrolig inspirasjon som klarer å sette ord på ting i ulike fora for å hjelpe andre. Han håpte Robert hadde det godt i dag. Han mente boken var utrolig sterk og lærerik, og en bok alle burde lese.

Han avsluttet med: at han ikke unner noen å stå i det som vi måtte stå i som famile og at han håper Robert og barnebarna er med og løfter oss opp. At barnebarna beriker livet vårt med glede og entusiasme slik bare barn kan. Dere er et levende bevis på hvor sterk en familie kan være om de holder sammen, er åpne og viser kjærlighet. Takk for mye inntrykk i et pappahjerte❤️

Jeg takket for henveldelsen og for gode ord. Vi chattet en stund og jeg ba ham ta kontakt med Robert. Hvilket han også gjorde. Det er slike henvendelser som gir et løft i en grå hverdag og gir en mening som ikke kan forklares med ord.

En riktig god lørdag til dere alle😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s