Ukeslutt👍

Det har vÊrt en riktig grÄvÊrsuke av beste novembermerke. Det meldes regn hele helgen ogsÄ. Akkurat nÄ blÄser det i tillegg. Vi har Jhonny denne helgen, sÄ Robert kan sove lenge og ta seg inn igjen etter en travel hÞst.

Jeg har fÄtt mange henvendelser denne uken ogsÄ, av variert type. Noen har handlet om blogginnlegg som har truffet ekstra godt og noen henvendelser har handlet om erstatningssÞksmÄl. En henvendelse handlet om boken min og den gjorde et solid inntrykk pÄ meg. Den kom fra en ung mann fra SÞgne, smÄbarnsfar og et par Är eldre enn Robert. Jeg husker ham fra langt tilbake, men jeg kjenner ham ikke. Han hadde en del pÄ hjertet.

Han hadde nettopp lest boken min skrev han. Han hadde skrevet en melding til Robert, Ä skulle til Ä trykke pÄ send, da han ble usikker pÄ om det var riktig Ä minne ham pÄ alt det vonde som hadde vÊrt/ rippe opp i fortiden sÄ og si , og han visste ikke helt hvordan Robert hadde det nÄ. Han visste heller ikke hvordan Robert taklet henvendelser fra fremmede mennesker.( Robert takler det fint, sÄ lenge det er en god tanke bak ,og det svarte jeg). Han valgte derfor Ä sende meg en melding i stedet.

Han skrev at han ikke kunne forestille seg hvor vondt dette hadde vÊrt og hvor mye det mÄtte ha kostet Ä vÊre sÄ Äpen i ettertid. Han mente Robert fortjente Ä hÞre det veldig ofte, hvor modig han er!! Han skrev at Robert er en utrolig inspirasjon som klarer Ä sette ord pÄ ting i ulike fora for Ä hjelpe andre. Han hÄpte Robert hadde det godt i dag. Han mente boken var utrolig sterk og lÊrerik, og en bok alle burde lese.

Han avsluttet med: at han ikke unner noen Ă„ stĂ„ i det som vi mĂ„tte stĂ„ i som famile og at han hĂ„per Robert og barnebarna er med og lĂžfter oss opp. At barnebarna beriker livet vĂ„rt med glede og entusiasme slik bare barn kan. Dere er et levende bevis pĂ„ hvor sterk en familie kan vĂŠre om de holder sammen, er Ă„pne og viser kjĂŠrlighet. Takk for mye inntrykk i et pappahjerte❀

Jeg takket for henveldelsen og for gode ord. Vi chattet en stund og jeg ba ham ta kontakt med Robert. Hvilket han ogsÄ gjorde. Det er slike henvendelser som gir et lÞft i en grÄ hverdag og gir en mening som ikke kan forklares med ord.

En riktig god lþrdag til dere alle😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s