Home, sweet home.

Da er vi hjemme igjen etter flotte dager i London. Det gjorde godt med et lite friminutt etter en tøff høst. Nå er vi imidlertid tilbake igjen i hverdagen og det kjennes bra. Det er godt å være tilbake i eget dynevelde etter fire dager med dobbeltdyne. I UK er de veldig på dette med dobbeltdyne. Noe vi i MacLilands kan styre vår begeistring for. Etter to fjortendagers ferier i henholdsvis England og Skottland er vi ikke i tvil, dobbeltdyner kan de ha for oss. Det beste vi kan si om det er at det har en underholdningsverdi under frokosten neste dag. Vi har ledd oss fillete av nattens dobbeltdynemareritt mer enn en gang. Det er også det beste vi har å si om dobbeltdyner😱

Det er godt å være hjemme igjen hos flokken og nå blir det ikke flere reiser på oss før det neste året. Det er her vi trengs nå. Det er syv uker igjen til skoleferie og sju uker igjen av Roberts praksis. Vi teller ned til jule og nyttårsfeiring i Lilandsresidensen, og far og bestefar er hjemme etter tre år med jul og nyttårsfeiringer i havet. Alle barn og barnebarn kommer i år og det blir den siste felles feiringen av jul her på Åros. Vi gleder oss veldig til det.

Vi har mye på tapetet frem til jul og dagene fylles fort opp med gjøremål. Fritidsproblemer har vi ikke. Da vi kom hjem i går fikk vi besøk av både Daniel, Benedicte og broder Ole. Det var veldig koselig alt sammen. Tove og John stilte i kontrollutvalget i går for Gjør Søgne greit igjen. Vi kommer til å fortsette med det. Vi opplever at det trengs. Vi har fem politiske møter til før vi kan ta juleferie. Det burde ikke være nødvendig, men det er det.

I dag skal vi en tur på UIA å høre på Poden minstemann før vi går i gang med julegavehandelen 2018. Til alle dere der ute på nettet er det bare å ønske en riktig god dag❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s