London eye🌞

I går ville vi ha med oss London eye. Vi regnet med det var mange som ville det. Så vi var der i god tid før det åpnet klokka ti.

Vi sto i kø til halv elleve før vi fikk billetter. Da fikk vi beskjed om å møte ved inngang A før klokka tolv med tid halv ett. Vi gikk på et hyggelig konditori rett ved i mens vi ventet.

De hadde nydelig kaffe og litt å bite i.

Da vi kom tilbake i i god tid før tolv gikk vi inn i køen vi skulle og da gikk det radig før vi var på plass inne i en stødig romkapsel. Det gikk pent å pyntelig uten rugging eller slingring og det var ikke verre enn å sitte i et fly. Det føltes trygt.

Den karusellen ved siden av derimot hadde ingen fått meg opp i.

Dette var vel verdt å få med seg.

Vi fikk med oss litt severdigheter i en by stappfull av mennesker. Det så ut som om alle som kunne krype å gå var på bena i dag.

I går ettermiddag fikk vi med oss afternoon tea. Det ble spilt tyvetallsjazz live mens vi spiste. Noe som fikk Per Svein til å utbryte at han følte vi var med i en episode av Hercule Poirot.

I dag blir det museumsdag på oss i London. Hjemme er det fredelig for tiden. De to yngste sønnene var i bryllup i går og den eldste var barnevakt. Roberts oppdrag som toastmaster gikk strålende.

En nydelig søndag ønskes alle🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s