Vel fremme👍

Før vi dro i går hadde vi et møte på tomta med Repstad anlegg og Hellvik hus. Vi må innhente pris på sprenging av tomt, murer med mere. Det var full aktivitet der ute i går og folk overalt. De holder på å legge høyspenten ned i bakken og skal til å lage vei inn til Zimmermann. Nå skal Repstad ha neste uke på å komme med en konkurransedyktig pris. Så møtes vi igjen, sammen med bror Herleik ,som har hatt dem på sin tomt i samme ærend, for å samkjøre oss å se om vi godtar tilbudet den 13november hos Hellvik hus. Bror Herleik og jeg blir naboer for første gang etter at vi flyttet hjemmefra for over 30 år siden. Vi har ikke engang bodd i samme kommune siden. Så det blir en ny opplevelse.

Vi snakket med en snekker på et av Ørumfamiliens hus som sa huset skulle være ferdig i januar/februar en gang. Det betyr at prosjekt Langenes er i ferd med å skyte fart etter fjorten år. Før vi vet ordet av det er vi i gang.

I går ettermiddag dro vi inn til byen i god tid og bra var det for det var kø gjennom byen og kø gjennom sikkerhetskontrollen på Kjevik. Det var også kø gjennom passkontrollen, før vi kom oss på flyet noen minutter forsinket. Flyturen var på to timer og i det øyeblikket gemalen satte øreklokkene på meg med musikk av Andrea Bocelli sank skuldrene flere hakk. Vel fremme ved Stansted gikk vi ombord i et tog som fraktet oss til terminalen. Der ble vi loset inn i en gedigen passkø, men det gikk heldigvis radig. Deretter fant vi et toalett og så en minibank før vi fant bagasjebåndet der bagasjen vår kom samtidig med oss. Det var bare å ta den rett av båndet å komme seg ut. Vi gikk innom en kiosk og kjøpte med oss kveldsmat før vi fant expresstoget til London. Takk og pris for at vi hadde kjøpt billetter til tog og undergrunn på forhånd. Vi sparte mye tid på det. I det øyeblikket vi kom oss inn på toget gikk det. Da var det en halv time til neste tog og da slapp vi sitte å vente på Stansted.

Vi gikk av på endestasjonen i Liverpool street og tok banen videre til Lancaster gate og da tok det nøyaktig tre minutter til hotellet. Vi rigga oss og spiste kveldsmat. Nå skal vi etterhvert i dusjen og ned å spise full english breakfast før vi bestemmer oss for dagens program. Vi har et hav av muligheter og flere ting på ønskelista. Vi skal ikke stresse, men see London slow. Det vi ikke får med oss denne gang får vi ta en annen gang. Sånn er det med den saken😊

Vi ønsker alle en riktig god fredag, uansett hvor dere er❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s