Ready for London👍

Da er jeg stort sett ferdig pakket for å reise til London i ettermiddag. Gemalen har ikke pakket enda, han måtte ha frokost først. Vi har aldri besøkt London by. Vi har bare landet og kjørt videre. Da Widerøe skulle starte direkterute fra Kjevik la de ut så gode tilbud at vi slo til i desember i fjor. Nå skal det skje, hotell er booket og betalt, det samme er expresstog til og fra Standsted og ukeskort på undergrunnen. Utenom det får vi se hva vi finner på. Vi tar det på sparket. Vi har lenge sett frem til denne langhelgen her. Jeg pakker lett og så får vi se om det blir litt shopping også. Det er ikke det viktigste. Det viktigste er å få et sårt tiltrengt friminutt etter en tøff høst.

De to yngste sønnene våre skal i bryllup i helga og den eldste skal være barnevakt. Robert skal være toastmaster, det kommer til å gå veldig bra. Gutten har talegavene i orden. Han har kjøpt seg ny dress for anledningen og ble en riktig kjekkas.

Vi satser på å komme hjem ferdig ladet på mandag👍

En riktig fin første november ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s