Vinteren har vært innom på snarvisitt.

Kong vinter har vært innom på snarvisitt. Dette er definitivt ikke min favorittårstid. Derfor er jeg glad for at den nå har reist igjen. Den klarer alltid å lage litt kaotiske tilstander her på Sørlandet, uansett hvor mye den er blitt meldt og uansett hvor mye vi blir advart. Historien gjentar seg gang på gang.

Julen nærmer seg med stormskritt ser det ut til, i alle fall ser handelsstanden ut til å mene det. Jeg har mitt svare strev med å få barn og barnebarn til å komme med ønskelister til jul så jeg skal slippe å stresse sånn i siste liten. I går sendte jeg ut purrebrev til mine håpefulle. De som ikke kommer med ønskeliste nå kan glemme julegaver😂😂Jeg hadde bare fått Jhonny sin. I går fikk jeg Benedicte, Daniel og Robert sin. De fire siste må få fingeren ut nå🎁

Jeg leser litt selvvalgt traumepensum for tiden og kan anbefale disse.

Det begynner å nærme seg slutten på joggeskoperioden og jeg må begynne å se meg om etter varme, vanntette og gode skoletter til min daglige tur. Enn så lenge holder det med joggesko.

Det ligger fortsatt spor etter stormen Knud overalt i turløypa.

Rundt Kvernhus vokser det mengder med kristorn som nå er i ferd med å pynte seg til jul.

Det var fremdeles litt spor etter kong vinter i går, men nå har alt regnet bort.

Sommer og høst blomstrer side om side. Sånn er det med overganger. Når en dør lukkes åpnes en ny.

Foto Robert Mellom Bakkarogberg.

I dag er det haloween og bøtta med smågodt er klar for å ta i mot glade barn som sanker inn søtsaker i kveld🍁

En riktig god onsdag til alle der ute🍁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s