Høsten tar grep🍁

I går var det betraktelig mye kaldere ute da jeg gikk tur. Nattefrosten er nok like om hjørnet. Det er mange flotte farger å se nå før bladene faller og alt blir grått og trist.

Vi hadde et nydelig vær i går, men på kvelden blåste det opp og det begynte å regne skikkelig. I natt har det knirket og knaket i hele huset og jeg har drømt at jeg har vært ute i båt langt til havs. Det var i grunnen deilig å våkne opp å finne ut at jeg var i min egen seng og ikke ute i storm i båt. Nå er jeg straks klar for en ny dag. I går satte jeg punktum for ei skriveøkt og lar arbeidet ligge litt. I dag skal Tove og jeg sitte ringsides, som støttespillere, i en ny mobberettsak som starter i Tingretten i byen. Men aller først er det frokost for uten mat og drikke duger som kjent helten ikke.

En riktig god tirsdag ønskes deg🌞🍁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s