Å hente krefter i naturen.

I går var det planleggingsdag for skolene og Robert hadde lesedag. Jeg gjorde unna dagens og ukens siste skriveøkt før jeg tok en tur i finværet. Hver eneste dag året igjennom ( med noen få hederlige unntak) tar jeg en tur ut for å lufte både kropp og sinn. Jeg bruker å si at naturen er den beste helbreder. Etter en tur ute uansett vær kjennes livet langt bedre enn da jeg gikk ut. I går var det helt fantastisk vær og vindstille🍁

En riktig god lørdag ønskes dere alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s