Nedtelling til juleferienđŸŒČ

Jeg har begynt Ä telle ned til skoleferien. Jeg hadde ikke forestilt meg at jeg skulle begynne med det igjen. Men livet har en forunderlig evne til Ä sende repriser pÄ ulike hendelser. Jeg hadde nesten glemt hvordan dette var, det var et tilbakelagt stadie trodde jeg. Kroppen husker det veldig godt og sender meg rikelig med flashbacks denne hÞsten. Det er ni uker siden skolestart og det er ni uker til juleferien. Vi er mange familier i vÄrt langstrakte land som ser frem til en pause fra skolen. NÄ er jeg ikke bare en hÞnemor, men er blltt en hÞnebestemor ogsÄ. Jeg snakker med barnebarnet mitt i telefonen hver dag og forteller ham at han mÄ stole pÄ at vi er der for Ä hjelpe ham uansett hva som skjer. Han sier han vet det. Hele familien stÄr samlet rundt det som skjer nÄ.

Daniel var innom for kaffe og prat i gÄr. Vi snakket om studier, livet, huset, familien, familiemiddag og om mobbing i skolen. Det gÄr aldri en dag uten at sistnevnte tema dukker opp i en eller annen setting. Jeg sa det til ham at den dagen han fÄr barn i skolealder og om barnet blir utsatt for mobbing mÄ han vÊre pÄpasselig med dokumentsjon og aldri skrive under pÄ noen fullmakt som gjÞr ar skolen kan bryte taushetsplikten etter eget forgodtbefinnende. Det har rektor forsÞkt Ä overtale Robert til de siste ukene. Mye av mailkorrespondansen har gÄtt pÄ dette temaet. Daniel svarte at nÄr den tid kom sÄ satset han pÄ at jeg kom til Ä vÊre til stede lenge enda og at de kunne fÄ den hjelpen de trengte av meg. SÄ da fÄr jeg vel holde meg i live en god stund til tenker jeg.

I gÄr fikk jeg jobbet med egne prosjekter og jeg fikk gÄtt en tur i finvÊret som vi hadde her pÄ SÞrlandet i gÄr.

Det blomstrer fortsatt her sÞr selv om kulda begynner Ä feste grepet nÄ.

I gÄr kveld hadde jeg damebesÞk som gir bÄde energi og pÄfyll.

En deilig fredag þnskes alle👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s