Ladehelg❤️

Denne helgen har stått i ladingens tegn. Vi trenger tid til å slappe av å komme til hektene etter høstens strabaser, hele familien. Da er det om å gjøre å finne på ting som gir krefter og energi. Fredagskvelden ramla jeg sammen i sofaen som en potetsekk foran TV og gjorde ikke et fornuftig slag.

Lørdag morgen etter frokost var det tid for te og sjokolade, før Tove og jeg labba til Frk. Lyng. Der fikk vi kapra to bord og slått dem sammen og de ble fylt opp ganske raskt. Min yngste sønns halvbror( vi kaller dem det) Kevin MacLeod kom også med kjæresten Marita. Jeg hadde hørt mye positivt om henne i lang tid så det var jammen meg på tide jeg også fikk treffe henne. Vi fant tonen umiddelbart. Da jeg kom hjem var det heller ikke noe annet på tapetet enn å lese, strikke, å få med seg Skal vi danse og Stjernekamp sånn innimellom.

Søndag morgen våknet jeg til det her og det var 16 varmegrader i skyggen. Jeg satte i gang med rengjøring av loft og skifting av sengetøy og klesvask. Jeg gikk en tur til Langenes i nydelig vær.

Mens jeg gikk tikket det inn en melding fra Tove om jeg ville komme på svinestekmiddag klokka fire. Det var jo helt perfekt. Da fikk jeg et par timer på verandaen i sola også før middag👍

Jeg har lest litt faglitteratur i det siste.

Jeg har lest denne boken om skam og den kan anbefales. Den tar for seg alle tenkelige sider ved skam. Den positive som regulerer vår oppførsel og gjør at vi behandler andre mennesker, men også oss selv med respekt. Så har du den giftige skammen som gjør oss mennesker syke. Boken anbefales på det varmeste.

Jeg har også lest denne boken om hvordan fysisk aktivitet er den beste måten å holde hjernen frisk. Dette er det siste innen hjerneforskning og er kjempeinteressant å lese. Det er heller ikke så mye som skal til for at det skal virke positivt, og på toppen av det hele er det gratis. I forskningen ser jeg at jeg får belegg for det jeg lenge har hevdet. Min daglige tur gjør at jeg har vettet i behold etter tøffe år. Det har så gunstig effekt på hjernen viser forskning at hadde fysisk aktivitet vært en pille, hadde alle tatt den. God lesning sier jeg👍

Nå skal jeg benke meg bak herr pc å fortsette å skrive ,og så håper vi får mange gode nyheter og opplevelser denne uka, både dere som leser og min famile og jeg🌞

En riktig god mandag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s