Takknemlighet.

Uansett hvor mørkt det ser ut er det alltid et universalmiddel som hjelper meg og gjør hverdagen lysere og det er takknemlighet. Da begynner jeg å ramse opp for meg selv hva jeg er takknemlig for i mitt eget liv. Jeg er takknemlig for mine barn, mine barnebarn og de døtrene mine sønner har dratt inn i familien. Jeg er takknemlig for mine to brødre og for at jeg opplever det å ha søsken som en velsignelse i mitt liv. De vet hvem jeg er, hva som har preget meg og gjort meg til det menneske jeg er i dag. Så er jeg veldig takknemlig for han her.

Jeg er takknemlig for at vi er et så solid team, at vi har stått an av i gode og i onde dager. For vi har fått kjørt oss for flere liv. Livet er ikke for amatørerer og livet er ikke rettferdig det har vi for lengst akseptert. Det er ingen grunn til at vi skal bruke energi på nettopp det når all vår energi kreves andre steder. I snart 34 år har vi vært team Liland.

Jeg er takknemlig for at vi igjen er en velfungerende familie og at vi har fått vår mellomste sønn tilbake til et meningsfullt liv, for ham og for hele familien. Vi er ikke sterkere enn det svakeste leddet. Jeg er takknemlig for at de alle tre har funnet sin rette hylle i livet og at de alle tre er i ferd med å skape seg meningsfulle liv på egne premisser. Jeg er takknemlig for at de liker å være sammen med oss gamle og at de er i kontakt med oss hver eneste dag. Min mor pleide å ramse opp et gammelt ordtak støtt og stadig. Hun sa alltid : En sønn er en sønn til han får seg en viv, mens en datter er en datter i hele sitt liv. Vi har heldigvis motbevist den hypotesen i vår familie. Vi har også fått med oss mange historier om hvordan farmor og farfar blir annenrangsbesteforeldre. Det stemmer heller ikke i vår familie så da har vi motbevist det også.

Disse tre går under samlebetegnelsen pur glede og vi har dem hos oss støtt og stadig og de elsker å være her. Vi elsker å ha dem her og vi er evig takknemlig for hver eneste velsignelse disse tre representerer. Mens jeg skriver dette kjenner jeg hvordan takknemligheten vokser inni meg og jeg kjenner meg såååå utrolig rik. Og enda har jeg mye mer å takke for og mye å glede meg over. Min selvvalgte famile som består av venner fra fjern og nær. Mitt solide nettverk og mine solide støttespillere over hele landet som bidrar til å gi livet mitt en større mening. Alle de fine folka jeg har i livet mitt takket være mitt engasjement for mobbesaken/varslersaken. Jeg er i ferd med å skulle bygge nytt hus, ikke bare et, men to. Vi er klar for å flytte etter snart 30 år i Lilandsresidensen, et hjem som har tjent oss vel. Vi gir oss selv en ny start på vei inn i alderdommen med et drømmehus tilpasset de behov vi har som par og ikke som småbarnsforeldre slik vi var da vi bygde det huset vi nå bor i.

Jeg er takknemlig for at jeg stadig treffer nye mennesker og fortsatt får nye venner. Jeg er takknemlig for at jeg får reise mye og om tre uker er jeg i London. Jeg er takknemlig for at jeg har haugevis av bøker liggende som jeg ennå ikke har lest, men som jeg gleder meg til å lese. Jeg takker for at jeg i dag våknet opp til en rosa himmel. Jeg er takknemlig for at jeg hver eneste dag kan gå en tur slik at jeg klarer å beholde vettet når det stormer som verst. Jeg er takknemlig for at jeg i dag skal gå til Frk. Lyng sammen med Tove. Der skal vi sammen med den fineste gjengen løse alle ukas verdensproblemer for der er det høyt under taket. Jeg er takknemllig for at jeg er et privilgert menneske med ressurser til å gjennomføre det som er viktig for meg selv. Det beste med det hele er at jeg vet og kjenner det i kroppen at jeg tross alt er heldig, selv om det er mange kamper jeg i dette livet kunne klart meg foruten. Jeg er allikevel takknemlig for at jeg klarer å reise meg og kjempe for de jeg er glad i og for det jeg tror på gang på gang. Livet har i sannhet mange forferdelige sider, men livet kan likevel være fantastisk. Og det er vel noe av det jeg er mest takknemlig for❤️

Hva er du takknemlig for? En riktig deilig lørdag ønskes dere alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s