Tett tilbygg på hytta👍

Vi hadde en flott høstdag på Sørlandet i går. Havet var blega som vi sier her og det var vindstille. Varmt var det ikke, men det var deilig med sol. Jeg har kommet en del på etterskudd på grunn av de siste ukers strabaser. Derfor ble gårsdagen brukt til å ta igjen noe av det tapte. Jeg fikk laget tankekart om symbiosetraumer og av notatene fra traumedel 3. Det var godt å få det gjort. Jeg fikk også vaska klær og tatt loftet før jeg dro på tur rundt Kvernhusvannet.

Et tynt lag med is lå det på vannet i bekken.

Disse benkene som er plassert ute i naturen innbyr til ro og refleksjon.

Da jeg kom hjem fikk jeg lest ut boken til Petter Stordalen og den kan jeg anbefale. Det var et innblikk i en verden jeg kjenner lite til.

Teppet mitt kom vel og vakkert frem til hytta i går og hviler nå på det lille soverommet❤️

De to Perene fikk tettet tilbygget for vinteren og kom hjem etter det var mørkt i går. Nå kan resten vente til neste år. Ikke det at jeg tror det blir mindre travelt da, men det haster ikke så fælt heller. Nå står det der og resten av det som skal gjøres er ikke væravhengig.

En god mandag ønskes dere alle. Selv har jeg vondt i magen for mitt barnebarn skal tilbake til skolen i dag. Jeg krysser alt jeg har for at skolehverdagen hans nå skal bli trygg❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s